Facebook Pixel Δύο ο Γκέντνερ, δύο και ο Ποντόλσκι
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-03 22:45:00

Δύο ο Γκέντνερ, δύο και ο Ποντόλσκι

Δύο ο Γκέντνερ, δύο και ο Ποντόλσκι

Ο Γκέντνερ σκόραρε δύο φορές για την Στουτγκάρδη, ο Ποντόλσκι δύο φορές για την Κολωνία και τα «κριάρια» έφυγαν από την «Μερσέντες Μπενζ Αρένα» (2-2).

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα στο 15' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 22', όταν ο Χάιναλ έκανε την κεφαλιά και ο Ρένζινγκ μπλόκαρε την μπάλα. Στο 31' ο Γιάγιαλο θα μπορούσε να είχε κάνει το 2-0 για τα «κριάρια», όμως ο Ουλράιχ του είπε «όχι» σε τετ α τετ και στο 29' ήρθε η ισοφάριση.

Ο Γκέντνερ με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ στο 36' ο Γερμανός μέσος έφερε τα πάνω κάτω και με ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους! Στο 38' ο Ρένζινγκ έκανε απίστευτη απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Κακάου και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με το σκορ στο 2-1. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός ήταν καλός, με τον Γιάγιαλο να φτάνει και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο Ουλράιχ δήλωσε και πάλι «παρών».

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, ο Χάρνικ δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 57' και το παιχνίδι πήγαινε εκεί που το ήθελαν ο Λαμπαντία και οι παίκτες του. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για το γκολ, ο Ποντόλσκι βρέθηκε σε καλή θέση στο 84', γύρισε, όμως δεν μπόρεσε να σουτάρει. Στο 88' ο διεθνής Γερμανός λύτρωσε τα «κριάρια» και με ωραίο τελείωμα έκανε το τελικό 2-2!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags