Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο: Πασίγνωστος άσος πήρε ευρωπαϊκό τίτλο και σταματά το ποδόσφαιρο στα 29!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-23 16:28:00

Απίστευτο: Πασίγνωστος άσος πήρε ευρωπαϊκό τίτλο και σταματά το ποδόσφαιρο στα 29!

Sportdog Team
Απίστευτο: Πασίγνωστος άσος πήρε ευρωπαϊκό τίτλο και σταματά το ποδόσφαιρο στα 29!

Εξέπληξε τους πάντες με αυτή την απόφαση και βάζει τέλος σε μια ιδιαιτέρως αξιοσημείωτη καριέρα, μόλις στα 29 του χρόνια.

Ο Μάρτιν Χιντερέγκερ ανακοίνωσε το φινάλε της καριέρας του σε ηλικία μόλις 29 ετών.

Ο διεθνής Αυστριακός αμυντικός κατέκτησε το Europa League με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Μάιο και στις 23/6 εξέπληξε τους πάντες, καθώς γνωστοποίησε ότι "κρεμά τα παπούτσια του".

«Από το περασμένο φθινόπρωο είχα σκεφτεί να σταματήσω στο τέλος της σεζόν. Ήταν μια πολύ περίεργη και δύσκολη περίοδος για τον αθλητισμό. Η απόδοσή μου περνούσε μεγάλες διακυμάνσεις. Οι επιτυχίες δεν ήταν τόσο έντονες, δεν το χαιρόμουν όσο θα έπρεπε, ενώ, οι κακές στιγμές είχαν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο», υποστήριξε ο ποδοσφαιριστής που είχε άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο.

Ο Αυστριακός αμυντικός έκανε τα πρώτα του βήματα στη SGA Sirnitz Youth της πατρίδας του, έπειτα μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ζάλτσμπουργκ το 2006 και τέσσερα χρόνια αργότερα κατάφερε να παίξει στην πρώτη ομάδα.

Έμεινε μέχρι το 2016 στους «ταύρους», παραχωρήθηκε για λίγους μήνες δανεικός στην Γκλάντμπαχ και εν τέλει πωλήθηκε στην Άουγκσμπουργκ. Στην Άιντραχτ βρισκόταν από το 2019 και είχε ακόμα ενεργό συμφωνητικό μέχρι και το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην του Ολυμπιακού στον ΠΑΟΚ - Τον στέλνει πάγκο ο Λουτσέσκου - 2,5 εκατ. ο Μαρινάκης για τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags