Facebook Pixel Το όνειρο του Φορτούνη!
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-30 19:51:00

Το όνειρο του Φορτούνη!

Το όνειρο του Φορτούνη!

Το 2011 αποδείχθηκε... γενναιόδωρο στον Κώστα Φορτούνη, καθώς του «έφερε» την μεταγραφή στην Καϊζερσλάουτερν. Ο νεαρός άσος μίλησε στο gazzetta.gr για το όνειρο που ζει!

Η προετοιμασία της γερμανικής ομάδας ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στην Ισπανία και λίγο πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τα... ξένα ο νεαρός άσος μίλησε στο gazzetta.gr για τις εμπειρίες του στο πρώτο εξάμηνο του 2011, εξομολογήθηκε ότι απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στα γεμάτα γήπεδα της Μπουντεσλίγκα, τόνισε για ακόμη μία φορά ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι δεν χάλασε στο οικονομικό και ευελπιστεί με τις εμφανίσεις του στο δεύτερο μισό της σεζόν να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική ομάδα και γιατί όχι να δώσει το παρών στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας στα τελικά του EURO 2012!

- Είσαι από τους λίγους που ακολούθησαν μία... παράξενη πορεία. Από τις ακαδημίες μίας μεγάλης ομάδας, όπως ο Ολυμπιακός, επέστρεψες στην Δήμητρα, πριν συνεχίσεις στα Τρίκαλα και τον Αστέρα Τρίπολης, για να πάρεις μετεγγραφή στην Καϊζερσλάουτερν. Πως θα χαρακτήριζες αυτή τη διαδρομή;

«Με βοήθησε πάρα πολύ το γεγονός ότι βρέθηκα στον Ολυμπιακό σε μικρή ηλικία. Κάποια στιγμή, όμως, δεν μπορούσα να μείνω άλλο για συγκεκριμένους λόγους, αποφάσισα να γυρίσω πίσω και βρήκα τον καλό μου εαυτό. Η καλύτερή μου εμπειρία ήταν πέρυσι στον Αστέρα Τρίπολης, όπου έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι με εμπιστεύονται, μου έδωσαν τις ευκαιρίες και ανταποκρίθηκα με τις εμφανίσεις μου. Η περυσινή ήταν η καλύτερη σεζόν για μένα μέχρι τώρα».

- Σε λιγότερο από ένα χρόνο βρέθηκες από τα γήπεδα της Γ' Εθνικής στην Ελλάδα σε εκείνα της Μπουντεσλίγκα στην Γερμανία. Για να αγωνιστεί ένας νεαρός ποδοσφαιριστής σε υψηλό επίπεδο φτάνει μόνο το ταλέντο ή υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο;

«Είναι δεδομένο ότι το ταλέντο είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Από εκεί και πέρα σίγουρα χρειάζεται και τύχη στις συνθήκες που θα συναντήσει ο οποιοσδήποτε. Το σημαντικό είναι να ζυγίζεις τις επιλογές και τις προτάσεις που έχεις στα χέρια σου, προκειμένου να πάρεις την σωστή απόφαση. Αυτούς θεωρώ τους σημαντικότερους παράγοντες, τουλάχιστον στη δική μου πορεία».

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags