Facebook Pixel Λίγκα των... Μεγάλων 2011
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-01 21:30:00

Λίγκα των... Μεγάλων 2011

Λίγκα των... Μεγάλων 2011

Η «μετριόφρων» Μπουντεσλίγκα αποχαιρέτησε το 2011 με ιδιαίτερα ρεκόρ. Το καλοκαίρι πανηγύρισε η Ντόρτμουντ και τον χειμώνα η Μπάγερν. Σημαντικότερο όλων όμως είναι το ιστορικό νούμερο προσέλευσης θεατών.

Αποπνέει υγεία. Αυτή είναι η αίσθηση που σου δίνει η λίγκα τους. Καθώς οι Γερμανοί θα αποχαιρετούν και αγωνιστικά το 2011, θα μπορούν να φουσκώνουν τα στήθη τους από περηφάνια για το πρωτάθλημα που έχουν στήσει. Αρέσει ή όχι, η Μπουντεσλίγκα έχει κάνει θεσμό το... κάθε φέτος και καλύτερα. Πως αποτυπώνεται αυτό; Από την ανταπόκριση του κόσμου.

Σε ένα πρωτάθλημα που δεν διαθέτει τα αστέρια της Πρέμιερλιγκ, της Πριμέρα ή της Σέριε Α', ο μέσος όρος των εισιτηρίων έφτασε στο πρώτο μισό της περιόδου 2011-'12 το μαγικό νούμερο των 45.186 θεατών (ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών)! Οσο για τη μάχη του τίτλου, το περσινό φινάλε βρήκε τη Ντόρτμουντ βουτηγμένη στις μπύρες, ενώ η παραδοσιακή χειμερινή διακοπή έχει τη Μπάγερν στην κορυφή και μάλιστα με ιστορικό ρεκόρ συγκομιδής για πρωταθλήτρια χειμώνα με 37 βαθμούς! Και τα καλύτερα έπονται...

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags