Facebook Pixel ΑΕΚ: "Τρέχει" για στόπερ η ΑΕΚ - Κροάτης από Bundesliga στο "μπλοκάκι" του Αλμέιδα - Αξία 4 "μύρια"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-09-02 09:16:00

"Τρέχει" για στόπερ η ΑΕΚ - Κροάτης από Bundesliga στο "μπλοκάκι" του Αλμέιδα - Αξία 4 "μύρια"! (Vid)

Sportdog Team
"Τρέχει" για στόπερ η ΑΕΚ - Κροάτης από Bundesliga στο "μπλοκάκι" του Αλμέιδα - Αξία 4 "μύρια"! (Vid)

Στην Ένωση προσπαθούν να "κλείσουν" κεντρικό αμυντικό και να προλάβουν την προθεσμία για να τον δηλώσουν στη λίστα της UEFA.

Η ΑΕΚ θέλει να βρει και να φέρει μέχρι την Δευτέρα (4/9) τον "εκλεκτό" για την άμυνά της, ώστε να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα, ειδάλλως όποιος παίκτης έρθει, θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις, με το περιθώριο σε αυτή την περίπτωση να κλείνει στις 11/9.

Ένας από τους στόπερ που προτάθηκαν και εξετάζονται από τους Κιτρινόμαυρους είναι ο Χρβόγε Σμόλτσιτς της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ τη εφημερίδα "Ώρα των Σπορ".

Ο 23χρονος πήγε στην Άιντραχτ από την Ριέκα το περασμένο καλοκαίρι έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ένα πρόβλημα στον μηνίσκο τον κράτησε εκτός δράσης από τον Μάρτιο, αλλά φέτος επέστρεψε και μετρά δύο συμμετοχές, τη μια ως βασικός.

Έχει συμβόλαιο έως το 2027 με τη γερμανική ομάδα, ωστόσο δεν λογίζεται ως βασική λύση και υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, με την ΑΕΚ να "τσεκάρει" την περίπτωσή του. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία, σύμφωνα με το transfermarkt, είναι στα 4 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψευδαισθήσεις στην ΑΕΚ, "εγκληματική" απόφαση - Σωτήριος ο αποκλεισμός - Ας σταματήσει το ανέκδοτο με Πινέδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags