Facebook Pixel Ανατροπή κορυφής η Σάλκε
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-28 22:41:00

Ανατροπή κορυφής η Σάλκε

Ανατροπή κορυφής η Σάλκε

Βρέθηκε να χάνει 1-0 στην Κολονία μέχρι το 60' και αφού γύρισε το ματς με εκπληκτικό τρόπο (4-1), έκανε το 5x5 και παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Μέχρι τη συμπλήρωση της πρώτης ώρας αγώνα, η εικόνα του αγώνα με τον φωτεινό πίνακα στο «Ράιν Ενεργκί» δεν συμβάδιζαν. Η Κολονία ήταν μπροστά στο σκορ (1-0) από το 4' χάρη στον Λούκας Ποντόλσκι. Η Σάλκε όμως ήταν εκείνη που σταδιακά ανέβαζε την απόδοση της και που είχε τον έλεγχο του ματς. Γκολ όμως δεν μπορούσε να βάλει και κάπως έτσι κύλησε η ώρα μέχρι το 60'.

Τότε ανέλαβε το κουμάντο ο Τσιπριάν Μαρικά. Πρώτα με κεφαλιά και μετά με αριστερό πλασέ (72') έδωσε προβάδισμα στους Βασιλικούς Μπλε, για να πάρει τη σκυτάλη ο Κλάας Γιαν Χούντελααρ (είχε ήδη δώσει την ασίστ για το 2-1). Ο Ολλανδός ευστόχησε (78') στο πέναλτι που έκανε ο Μπρέτσκο (αποβλήθηκε στη φάση) στον Ντρέξλερ και μετά από τέσσερα λεπτά μοίρασε ακόμα ένα γκολ στον Μάρκο Χόγκερ που διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική επικράτηση της Σάλκε που παρέμεινε μαζί με τις Μπάγρεν, Ντόρτμουντ στην κορυφή.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags