Facebook Pixel Γκλάντμπαχ από τα παλιά...
Ποδόσφαιρο
| 2012-01-29 21:48:00

Γκλάντμπαχ από τα παλιά...

Γκλάντμπαχ από τα παλιά...

Η Μπορούσια νίκησε με 3-0 εκτός έδρας τη Στουτγάρδη, είναι στο -1 από τις πρωτοπόρες Μπάγερν, Σάλκε και Ντόρτμουντ και το όνειρο του τίτλου παραμένει ζωντανό!
 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τους γνωστούς προσανατολισμούς τους στο παιχνίδι, έπιασαν καλή απόδοση και με κορυφαίους του Ρόις και Τερ Στέγκεν έφτασαν δίκαια στη νίκη 3-0 και παραμένουν μία ανάσα πίσω από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Τερ Στέγκεν και όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Φαβρ έβγαιναν όλο και πιο απειλητικά στην επίθεση. Τελικά, στο 31' ο Ρόις εκτέλεσε το φάουλ και ο Χάνκε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Γκλάντμπαχ.

Ο Τερ Στέγκεν κράτησε το μηδέν με πολύ δύσκολες αποκρούσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου σε προσπάθειες του Χάιναλ. Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης και την άμυνα της Γκλάντμπαχ να κρατάει. Ιμπίσεβιτς και Κακάου έφτασαν κοντά στο γκολ, με τον Ρόις να απειλεί για τους φιλοξενούμενους και τον Ουλράιχ να λέει «όχι» στον Χέρμαν στο 65'. Ο Ρόις ήταν εκείνος που τελείωσε το παιχνίδι στο 81' μετά από ασίστ του Χέρμαν, ενώ 3' αργότερα ο Ντε Καμάργκο δεν αστόχησε προ κενής εστίας για το τελικό 3-0 μετά από ασίστ του Ρόις!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags