Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος - Μπάγερν Μονάχου: "Έκπληξη στη Μπάγερν με Παπασταθόπουλου - Γι' αυτόν θέλουν να τον υπογράψουν για δύο μήνες"
Ποδόσφαιρο
| 2023-10-19 18:58:00

"Έκπληξη στη Μπάγερν με Παπασταθόπουλου - Γι' αυτόν θέλουν να τον υπογράψουν για δύο μήνες"

του Γιώργου Κτενά
"Έκπληξη στη Μπάγερν με Παπασταθόπουλου - Γι' αυτόν θέλουν να τον υπογράψουν για δύο μήνες"

Το μεγάλο πρόβλημα των Βαυαρών, ο λάθος καλοκαιρινός σχεδιασμός και γιατί εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του πρώην άσου του Ολυμπιακού.
 

Αναστάτωση έχει προκληθεί στα δημοσιογραφικά στέκια με το ρεπορτάζ που θέλει την Μπάγερν Μονάχου να έχει στη λίστα της τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, δεδομένου ότι ο 35χρονος άσος βρίσκεται εκτός δράσης και ρυθμού ομάδας εδώ και αρκετό καιρό.

Παρόλα αυτά συνεχίζει να διατηρεί εξαιρετικό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονος ότι πλην της Μπάγερν έχει δείξει ενδιαφέρον για εκείνον και η Μπέτις - Το κλαμπ τού Πελεγκρίνι που, αν μη τι άλλο, ξέρει να επιλέγει ποδοσφαιριστές στις ομάδες του.

"Για αυτό ψάχνει για στόπερ η Μπάγερν - Συμβόλαιο για δύο μήνες - Πάγκο και ισορροπία στις προπονήσεις"

Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανέστη Ζαχαράκη, δημοσιογράφο-expert τού γερμανικού ποδοσφαίρου, για να σχολιάσει το ρεπορτάζ.

Ανέστη, πώς είναι η κατασταση στην άμυνα της Μπάγερν;

"Έχει ανάγκη για ενίσχυση στην άμυνα ως συνολική λειτουργία, αλλά οι στόπερ της είναι κορυφαίου επιπέδου. Έχουν τρεις τοπ επιπέδου, αλλά οι δύο από αυτούς (Ουπαμεκανό και Ντε Λιχτ) βγάζουν προβλήματα. Ψάχνουν ενδεχομένως τέταρτη λύση για να μην φέρνουν παιδιά από τις ακαδημιες, για αυτό υπήρχε σοβαρή περίπτωση να υπέγραφαν και με τον Μπότανεγκ ξανά αλλά δεν είχε προχωρήσει".

Οπότε βρίσκονται σε αναζητηση στόπερ έστω και ως συμπληρωματική λύση;

"Ψάχνουν παίκτη για δύο μήνες, μέχρι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που θα μπορούσαν να κινηθούν πιο εύκολα στο μεταγραφικό παζάρι. Για αυτοί κοιτάζουν ελεύθερους. Ο στόπερ που μπορεί να πάρουν ίσως να μην παίξει και καθόλου - Αλλά χρειάζεται να υπάρχει ως κανονικός στόπερ στον πάγκο μια ακόμα λύση ή για ισορροπια στις προπονήσεις. Είναι ρηχός ο πάγκος της δεν έχει επιλογές, εδώ στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν συμπληρώνει 23άδα".

Θα μπορούσε να βρεθεί θέση για το Σωκράτη στην Μπάγερν;

"Θα μπορούσε να ήταν συμπληρωματικη λύση καθώς πρόκειται για παίκτη που ξέρει τη Μπουντεσλίγκα και είναι ένας κανονικός έξτρα στόπερ για να μην κάνουν αλχημείες με μπακ που τα κάνουν στόπερ κ.λπ. Αλλά θα είναι έκπληξη αν τον πάρει. Καθαρά ποσοτικά θα έρθει αν είναι, δεν συναγωνίζονται οι βασικοί της. Έχουν κάνει μέτριο σχεδιασμό και σε αυτό το κομμάτι, δεν έχουν ποσοτικά παίκτες στην άμυνα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags