Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Ομάδες οκτάδας σε top πρωτάθλημα έβαλαν στη λίστα τους τον Ιωαννίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-14 14:51:00

Ομάδες οκτάδας σε top πρωτάθλημα έβαλαν στη λίστα τους τον Ιωαννίδη!

Sportdog Team
Ομάδες οκτάδας σε top πρωτάθλημα έβαλαν στη λίστα τους τον Ιωαννίδη!

Μάλιστα, η μία από τις δύο ενδιαφερόμενες φιγουράρει μέχρι στιγμής στην 3η θέση του πρωταθλήματός της.

Εκπληκτική σεζόν διανύει μέχρι στιγμής με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Φώτης Ιωαννίδης, όντας καταλυτικός στο παιχνίδι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και μετρώντας ήδη 8 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικά 20 συμμετοχές του φέτος στο Τριφύλλι.

Η εξαιρετική του απόδοση δεν έχει περάσει απαρατήρητη από διάφορους σκάουτς, που τον έχουν παρακολουθήσει και μάλιστα σημερινό ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού "Kicker", αποκαλύπτει ενδιαφέρον της 3ης στην Bundesliga, Στουτγκάρδης, και της 7ης Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Στουτγκάρδη "ακούει" τις "σειρήνες" για το "βαρύ πυροβολικό" της, τον Σερού Γκιρασί (16 γκολ σε 10 αγώνες) και για αυτό τον λόγο κάνει, ήδη, την προεργασία της για τον διάδοχό του, με τον Ιωαννίδη να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς πρόκειται "για έναν από τους ανερχόμενους επιθετικούς στην Ελλάδα, που έχει πετύχει 8 γκολ σε 20 αγώνες εντός κι εκτός συνόρων και δεσμεύεται ως το 2027", όπως αναφέρουν οι Γερμανοί.

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ τονίζεται πως για τον στράικερ του Παναθηναϊκού υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους, μεταξύ των οποίων είναι και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η μεταγραφή που σκέφτεται ήδη ο Γιοβάνοβιτς - Απαγορευτικό το δίδυμο Βιλένα και Πέρεθ - Δεν μπορεί ο Αϊτόρ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags