Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Βγήκαν και νούμερα για Ιωαννίδη - Νέο ρεπορτάζ από το "Sky" - Τόσα εκατ. δίνει η Άιντραχτ, επαφές με ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-21 09:27:00

Βγήκαν και νούμερα για Ιωαννίδη - Νέο ρεπορτάζ από το "Sky" - Τόσα εκατ. δίνει η Άιντραχτ, επαφές με ΠΑΟ!

Sportdog Team
Βγήκαν και νούμερα για Ιωαννίδη - Νέο ρεπορτάζ από το "Sky" - Τόσα εκατ. δίνει η Άιντραχτ, επαφές με ΠΑΟ!

Τα δεδομένα για τον Έλληνα επιθετικό στο τραπέζι. Πόσα εκατομμύρια δίνει η Άιντραχτ για την μεταγραφή!

Σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη φέρεται να βρίσκεται η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ από το γερμανικό "Sky".

Συγκεκριμένα, οι Γερμανοί αναφέρουν ότι η υπόθεση έχει προχωρήσει αρκετά, καθώς μπορεί να βρίσκονται μια ανάσα από τον Ραφιού Ντουροσίνμι της Βικτόρια Πλζεν για την επίθεσή τους, όμως θέλουν και τον Έλληνα στράικερ για δεύτερη μεταγραφή.

«Οι φήμες για τον Σερλάντο Μπέκερ της Ουνιόν Βερολίνου δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται να είναι πιο πιθανός υποψήφιος. Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό και θα μπορούσε να κοστίσει 7-8 εκατ. ευρώ συν μπόνους η μεταγραφή του. Οι συζητήσεις με τον Ιωαννίδη φέρεται επίσης να έχουν ξεκινήσει», σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ. 

Εκτός βέβαια από την Άιντραχτ, για τον Ιωαννίδη έχουν δείξει ενδιαφέρον και οι Στουτγκάρδη, Μπολόνια, Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ, με τον Παναθηναϊκό πάντως να είναι αποφασισμένος να μην πει τόσο εύκολα το "ναι" στην παραχώρησή του (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027), αξιώνοντας διψήφιο αριθμό για την μεταγραφή του.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήρθα στον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα και τη φανέλα - Είπα όχι στα περισσότερα χρήματα του Ολυμπιακού"! (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags