Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Ιωαννίδη ο ΠΑΟ - Δεν ισχύουν τα ποσά που γράφονται - Τόσα ζητούν οι Πράσινοι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-11-22 08:56:00

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Ιωαννίδη ο ΠΑΟ - Δεν ισχύουν τα ποσά που γράφονται - Τόσα ζητούν οι Πράσινοι!

Sportdog Team
Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Ιωαννίδη ο ΠΑΟ - Δεν ισχύουν τα ποσά που γράφονται - Τόσα ζητούν οι Πράσινοι!

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού διαμηνύουν ότι όσα γράφονται για πρόταση των Γερμανών, αλλά και για τα ποσά για τον Έλληνα στράικερ, βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα.

Συνεχή άνοδο παρουσιάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι ο Φώτης Ιωαννίδης και το έδειξε και χθες με την εμφάνισή του και το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Γαλλία των πολλών αστέρων.

Ο Έλληνας επιθετικός διανύει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού και εδώ και λίγες ημέρες έχει έρθει στο προσκήνιο το έντονο ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανφκούρτης από την Bundesliga, που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της τον παίκτη.

 

Πάντως, όσα γράφτηκαν περί επαφών μεταξύ των δύο πλευρών δεν ισχύουν, όπως λένε από το Τριφύλλι, ενώ ούτε τα ποσά που ακούστηκαν, έχουν βάση, αφού οι Γερμανοί έκαναν λόγο για μεταγραφή 7-8 εκατομμυρίων ευρώ.

Ένα ποσό που φυσικά και δεν ικανοποιεί τους Πράσινους, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, από ενδεχόμενη πώληση του Ιωαννίδη (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027) θα αξιώσουν μίνιμουμ 15 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη - Πωλείται με περισσότερα από Δουβίκα - "Πρόβλημα" ο Κομπότης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags