Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Εξελίξεις με Ιωαννίδη και Άιντραχτ - Νέο ρεπορτάζ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 16:03:00

Εξελίξεις με Ιωαννίδη και Άιντραχτ - "Φρέσκο" ρεπορτάζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Εξελίξεις με Ιωαννίδη και Άιντραχτ - "Φρέσκο" ρεπορτάζ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση ενδιαφέροντος των Γερμανών για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Στην άκρη αφήνει την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως τουλάχιστον αναφέρουν νέα δημοσιεύματα από την Γερμανία.

Η γερμανική ομάδα, που πρόσφατα ηττήθηκε στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ για το Conference League, βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και ο διεθνής στράικερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που της αρέσουν.

Ωστόσο, οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού (πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ), αλλά και το γεγονός πως οι Πράσινοι δεν θέλουν να παραχωρήσουν έναν από τους πολυτιμότερους παίκτες τους στο μέσο της σεζόν, αναγκάζει την Άιντραχτ να... παρατήσει την περίπτωσή του και να στραφεί αλλού.

Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ στην Γερμανία αναφέρουν ότι ο σύλλογος της Φρανκφούρτης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον επιθετικό της Βικτόρια της Πλζεν, Ραφίου Ντουροσίνμι.

Η περίπτωση του 20χρονου Νιγηριανού μοιάζει πολύ πιο εφικτή από αυτή του Ιωαννίδη για την Άιντραχτ, η οποία πάντως έχει και εναλλακτική, αυτή του 21χρονου φορ της Γάνδης, Γκιφτ Όρμπαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζουν όλα στον Παναθηναϊκό - Τρια όπλα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς - Εξτρέμ με γκολ, χαφ που "οργώνει", φέρνει στόπερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags