Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: Απίθανα πράγματα! Έλληνας περίμενε αυτόγραφο από παίκτη της Μπάγερν και άρχισε τα... γαλλικά (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 22:52:00

Απίθανα πράγματα! Έλληνας περίμενε αυτόγραφο από παίκτη της Μπάγερν και άρχισε τα... γαλλικά (vid)

Sportdog Team
Απίθανα πράγματα! Έλληνας περίμενε αυτόγραφο από παίκτη της Μπάγερν και άρχισε τα... γαλλικά (vid)

Για ακόμα μια φορά ένας συμπατριώτης μας έγινε... viral μιας και περιμένοντας να πάρει αυτόγραφο από ποδοσφαιριστή των Βαυαρών ξεκίνησε να βρίζει στα ελληνικά τον μπροστινό του.

Μπάγερν Μονάχου: Τρομερά πράγματα κατά τη διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης των Βαυαρών, μιας και εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι της ομάδας, ώστε να πάρουν αυτόγραφα και να δουν τους ποδοσφαιριστές από κοντά, με την... παράσταση να την κλέβει για ακόμα μια φορά Έλληνας.

Πιο συγκεκριμένα σε βίντεο που ανέβασε η Μπάγερν Μονάχου ο Ματίς Τελ είχε μπροστά του αρκετά άτομα που ήθελαν ένα αυτόγραφο, με τον Έλληνα φίλο της ομάδας να ακούγεται καθαρά να λέει: «Μαλ…ες, ο μπάστ…ος πίσω μου, μού έχει σκοτίσει τα αρχ…α», καθώς υπήρχε συνωστισμός και το πλήθος κόσμου προσπαθούσε να πάρει μια καλύτερη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόλις έσκασε: Αυτή είναι η τιμωρία του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στον Βόλο - "Γλίτωσε" την τιμωρία έδρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags