Facebook Pixel Ούτε η Μπάγερν!
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-04 22:57:00

Ούτε η Μπάγερν!

Ούτε η Μπάγερν!

Μετά την Σάλκε (1-1 με Μάιντς) και η Μπάγερν έμεινε στην ισοπαλία 1-1 στο Αμβούργο και έπεσε από την κορυφή, στην οποία βρίσκεται η Ντόρτμουντ με 2 βαθμούς περισσότερους.

Ο Γιουπ Χάινκες είχε να χάσει από το Αμβούργο από το 1991 (!), όμως σήμερα έφτασε πολύ κοντά στην ήττα. Η Μπάγερν παρουσιάστηκε και πάλι μέτρια, βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος και έφυγε τουλάχιστον με τον βαθμό (1-1). Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Ντρόμπνι να κρατάει το μηδέν σε σουτ του Ριμπερί και τον Κίρχερ να ακυρώνει γκολ της Μπάγερνμ στο 14' για επιθετικό φάουλ στον Βέστερμαν, σε μία φάση που δε φαίνεται να υπάρχει τίποτα. Οι γηπεδούχοι συνήλθαν γρήγορα, ισορρόπησαν το παιχνίδι και έφτασαν στο γκολ στο 23', όταν ο Γκερέρο έβγαλε πολύ ωραία στον Σάλα, ο οποίος με πολύ ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Χάινκες δεν έβρισκαν κενούς διαδρόμους και απειλούσαν μόνο με μακρινά σουτ κυρίως του Ρόμπεν, με τον Ντρόμπνι να βρίσκεται σε εξαιρετική βραδιά και να κάνει πολύ δύσκολες αποκρούσεις. Στο 36' ο Βέστερμαν έδιωξε την τελευταία στιγμή μετά από σέντρα του Μίλερ και οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα. Στην επανάληψη η Μπάγερν βελτιώθηκε πολύ μετά το 60', με τον Ντρόμπνι να κάνει μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Μίλερ στο Μίλερ και από το κόρνερ να έρχεται το γκολ για τους Βαυαρούς με τον Όλιτς, που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 64'.

Ο Σον έχασε απίστευτη ευκαιρία στο 76', όταν πέρασε και τον Νόιερ, όμως από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ στο 82' το μακρινό σουτ του Σβάινσταϊγκερ πέρασε μόλις άουτ για την τελευταία μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι. Το τελικό αποτέλεσμα άφησε την Μπάγερν στη 2η θέση, 2 βαθμούς πίσω από την Ντόρτμουντ, με τον Γιουπ Χάινκες να φτάνει τους 1000 βαθμούς στην Μπουντεσλίγκα.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags