Facebook Pixel Bundesliga: Νέα... γκέλα για Γκλαντμπαχ - Έφυγε με βαθμό "χρυσάφι" ενόψει συνέχειας η Βέρντερ Βρέμης (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 23:40:00

Νέα... γκέλα για Γκλαντμπαχ - Έφυγε με βαθμό "χρυσάφι" ενόψει συνέχειας η Βέρντερ Βρέμης (BINTEO)

Sportdog Team

Αήττητη από το «Μπορούσια Παρκ» έφυγε η Βέρντερ Βρέμης απέναντι στη Γκλάντμπαχ (2-2), στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Bundesliga: Αήττητη από το «Μπορούσια Παρκ» έφυγε η Βέρντερ Βρέμης απέναντι στη Γκλάντμπαχ (2-2), στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Το ματς διακόπηκε προσωρινά λίγα λεπτά μετά το προβάδισμα της Βέρντερ στο 7΄, με τους οπαδούς της Γκλάντμπαχ να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, αντιδρώντας στη νέα ψηφοφορία μεταξύ των συλλόγων της Bundesliga στο ενδεχόμενο της εισόδου επενδυτών από το εξωτερικό στο γερμανικό ποδόσφαιρο. 

Η Μπορούσια διατήρησε το εντός έδρας αήττητο απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο για 12ο ματς (7-5-0), παρ΄ όλα αυτά η ισοπαλία δε συνιστά επιτυχία για τους γηπεδούχους που προσωρινά κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω με δύο γκολ του Ρόκο Βέιτς, αλλά στο 76΄ ο Ντακς διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags