Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: Η σημαία στον... ιστό της - Σημαντική κίνηση από Μπάγερν Μονάχου - Αυτόν τον θρύλο της ομάδας ανανέωσε (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-19 17:42:00

Η σημαία στον... ιστό της - Σημαντική κίνηση από Μπάγερν Μονάχου - Ανανέωσε ο θρύλος της ομάδας (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Η σημαία στον... ιστό της - Σημαντική κίνηση από Μπάγερν Μονάχου - Ανανέωσε ο θρύλος της ομάδας (ΦΩΤΟ)

Πολύ σημαντική κίνηση από τους Βαυαρούς που αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιο σε παίκτη - σημαία της ομάδας, παρά την ηλικία του.

Μπάγερν Μονάχου: Ο Γερμανός διεθνής επιθετικός, Τόμας Μίλερ, παγκόσμιος πρωταθλητής (2014) και νικητής του Champions League (2013, 2020), επέκτεινε το συμβόλαιό του για μία σεζόν με την Μπάγερν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όπως ανακοίνωσε σήμερα (19/12) ο σύλλογος της Βαυαρίας.

Το συμβόλαιο του Τόμας Μίλερ (34 ετών) με την Μπάγερν Μονάχου έληγε στις 30 Ιουνίου 2024 και επεκτάθηκε κατά ένα χρόνο, ενώ ο τελικός του Champions League του 2025 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην "Allianz Arena" του Μονάχου σε ενάμιση χρόνο.

Ο έμπειρος επιθετικός χρησιμοποιείται λιγότερο το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη σεζόν, έχει ξεκινήσει μόνο πέντε φορές ως βασικός στην Bundesliga, ποτέ στο Champions League, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας πέντε ασίστ.

«Είμαι χαρούμενος που το ταξίδι μου με την Μπάγερν συνεχίζεται. Θέλω να συμβάλλω, προκειμένου η Μπάγερν να συνεχίσει να είναι επιτυχημένη ως ομάδα και ως σύλλογος» υπογράμμισε ο Τόμας Μίλερ.

«Είναι ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου, αλλά και παράδειγμα και είναι απίστευτα πολύτιμος για ολόκληρη την ομάδα» εξήγησε ο αθλητικός διευθυντής Κριστόφ Φρόιντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή και ηθική κατρακύλα στον ΠΑΟ - Έυκολοι... ένοχοι Γιοβάνοβιτς, Μπρινιόλι - Ποιος ο ρόλος του Παπαδημητρίου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags