Facebook Pixel Bundesliga: Ούτε τώρα η Ντόρτμουντ - "Πέταξε" βαθμούς κόντρα στη Μάιντς - Γκέλα και για την Λειψία (Highlights)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-19 23:57:00

Ούτε τώρα η Ντόρτμουντ - "Πέταξε" βαθμούς κόντρα στη Μάιντς - Γκέλα και για την Λειψία (Highlights)

Sportdog Team

Σε κούρσα για... δύο άλογα φαίνεται πως μετατρέπεται η Bundesliga, καθώς Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία «πέταξαν» κι άλλους βαθμούς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Bundesliga: Σε κούρσα για... δύο άλογα φαίνεται πως μετατρέπεται η Bundesliga, καθώς Μπορούσια Ντόρτμουντ και Λειψία «πέταξαν» κι άλλους βαθμούς στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Δεν τα κατάφερε ούτε η Χόφενχαϊμ, χάνοντας έδαφος στην προσπάθεια για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.  

Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», υπό καταρρακτώδη βροχή, η Μπορούσια απέτυχε και πάλι να κερδίσει τη Μάιντς, η οποία της στέρησε πέρυσι την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο. Η ομάδα του Εντιν Τέρζιτς προηγήθηκε με τον Γιούλιαν Μπραντ, αλλά πριν βγει το πρώτο μέρος η Μάιντς ισοφάρισε με τον Σεπ φαν ντεν Μπεργκ, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.  

Νωρίτερα, στη Βρέμη, Βέρντερ και Λειψία αναδείχθηκαν επίσης ισόπαλες με σκορ 1-1, με τους «πράσινους» να μένουν ικανοποιημένοι καθώς ισοφάρισαν στο 79ο λεπτό με τον Τζαστίν Νίνμαχ. Οι «ταύροι» είχαν προηγηθεί με τον Λοϊς Οπεντά στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως έμειναν στο -2 από την Μπάγερν Μονάχου και στο -6 από την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν που παίζουν αύριο απέναντι σε Βόλφσμπουργκ και Μπόχουμ, αντίστοιχα.  

Ισοπαλία και στο τρίτο ματς της ημέρας, καθώς η Χόφενχαϊμ προηγήθηκε τρεις φορές, ωστόσο ισάριθμες η εκ των ουραγών Ντάρμστατ είχε «απάντηση». Από δυο γκολ πέτυχαν οι Ιλάς Μπεμπού και Τιμ Σκάρκε, ωστόσο σίγουρα ο δεύτερος χαμογέλασε περισσότερο, με την ομάδα του να εμπλέκεται σε τετραπλή ισοβαθμία (με Κολωνία, Μάιντς και Ουνιόν Βερολίνου) στην τελευταία θέση της κατάταξης.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags