Facebook Pixel Έντονη φήμη για επιστροφή του Λημνιού στον ΠΑΟΚ - Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-25 20:38:00

Έντονη φήμη για επιστροφή του Λημνιού στον ΠΑΟΚ - Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Έντονη φήμη για επιστροφή του Λημνιού στον ΠΑΟΚ - Ξεκάθαρος ο Λουτσέσκου!

Οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν όλα τα δεδομένα και δεν μπορούν να αγνοήσουν την περίπτωση του Δημήτρη Λημνιού.

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να λειτουργεί σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή χάρη στην εξαιρετική διαχείριση και το εκτεταμένο rotation από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως αυτό δεν συνεπάγεται πως η ομάδα δεν χρειάζεται και προσθήκες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Υπό αυτές τις συνθήκες επιστρέφει στο «ασπρόμαυρο» κάδρο και το όνομα του Δημήτρη Λημνιού.

Μια από τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ σκοπεύει να «ψαχτεί» μεταγραφικά είναι αυτή του δεξιού μπακ, με την υπόθεση του Βραζιλιάνου Ουίλιαμ ωστόσο να υποχωρεί, καθώς η ομάδα του θέλει να βάλει έσοδα στα ταμεία της από την πώλησή του.

Στην δεύτερη θέση ενδιαφέροντος, λοιπόν, έρχεται ένα εξτρέμ, το οποίο θα μπορούσε να ακούει και στο όνομα του Δημήτρη Λημνιού. Και αυτό, καθώς ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δεν λογίζεται ως βασικός στην Κολωνία και αναζητεί νέο σταθμό στη καριέρα του.

Όχι τόσο «νέο» βέβαια αν και ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Θεσσαλονίκη. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως από την πλευρά του προπονητή, ο Ρουμάνος  θα ήθελε στην ομάδα έναν παίκτη που τον ξέρει καλά, ξέρει τί μπορεί να δώσει και πως και η παρουσία του δεν θα διαταράξει τις ισορροπίες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του 25χρονου μεσοεπιθετικού με την γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και η επιστροφή στην Ελλάδα δεν θα προκαλέσει περαιτέρω πονοκέφαλο στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΗΓΗ: METROSPORT.GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags