Facebook Pixel Φράντς Μπεκενμπάουερ: Μεγάλη αγωνία για την υγεία του Μπεκενμπάουερ - Επιδεινώνεται η κατάστασή του
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 22:17:00

Μεγάλη αγωνία για την υγεία του Μπεκενμπάουερ - Επιδεινώνεται η κατάστασή του

Sportdog Team
Μεγάλη αγωνία για την υγεία του Μπεκενμπάουερ - Επιδεινώνεται η κατάστασή του

Άσχημα νέα έρχονται από τη Γερμανία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Κάιζερ, μιας και όπως αποκάλυψε ο αδελφός του τα πράγματα έχουν χειροτερέψει τον τελευταίο καιρό.

Φράντς Μπεκενμπάουερ: Δύσκολες ώρες φαίνεται ότι περνά ο παλαίμαχος Γερμανός ποδοσφαιριστής μιας και ο αδελφός του αποκάλυψε, στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Κάιζερ, ότι η κατάσταση υγείας του 78χρονου έχει χειροτερέψει τον τελευταίο καιρό.

«Θα έλεγα ψέματα αν ισχυριζόμουν πως είναι καλά και δεν μου αρέσει να λέω ψέματα. Δεν τα πάει καλά, αυτή είναι η αλήθεια. Η υγεία αντιμετωπίζει διαδοχικά σκαμπανεβάσματα», ανέφερε ο Γουόλτερ, σπέρνοντας την ανησυχία στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ τα τελευταία χρόνια έχει πολλά προβλήματα με την υγεία του, κάτι που του έχει κοστίσει την όραση από το ένα μάτι, από το οποίο πλέον δεν βλέπει καθόλου, ενώ έχει αντιμετωπίσει και αρκετά θέματα με την καρδιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος στον Ολυμπιακό μετά τον Ναβάρο - "Παιδί" της Μπαρτσελόνα για χαφ - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags