Facebook Pixel Μπάγερν Μονάχου: Αναπάντεχη κίνηση από Μπάγερν: Πωλητήριο σε παικταρά των 41 γκολ και 100 ασίστ - Τον θέλουν Λίβερπουλ, Σίτι, Γιουνάιτεντ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-09 11:51:00

Αναπάντεχη κίνηση από Μπάγερν: Πωλητήριο σε παικταρά των 41 γκολ και 100 ασίστ - Τον θέλουν Λίβερπουλ, Σίτι, Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team

Ίσως ο πιο καταλυτικός παίκτης των Βαυαρών εδώ και χρόνια βγαίνει στο... σφυρί.

Την πόρτα της εξόδου είναι έτοιμη ν' ανοίξει στο τέλος της σεζόν η Μπάγερν Μονάχου στον Τζόσουα Κίμιχ.

Ο 28χρονος Γερμανός διεθνής μέσος θέλει το καλοκαίρι να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ η διοίκηση θέλει χρήματα για να κάνει σημαντικές μεταγραφές στη θερινή περίοδο.

Σύμφωνα με τον «Sky Germany» η πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι έτοιμη να συζητήσει την παραχώρηση του, αρκεί να δεχθεί πρόταση στα 50 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, ενώ και οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, θα κινηθούν για τα δικαιώματα του.

Για τους λάτρεις της στατιστικής ο Κίμιχ σε 367 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 41 γκολ και 100 ασίστ, αριθμός απίστευτος αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίζεται είτε ως κεντρικός χαφ, είτε στα δεξιά της άμυνας!

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατρέπουν τα πάντα για Εμπαπέ οι "Times" - "Απέρριψε τη Ρεάλ και... βλέπει Αγγλία"!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags