Facebook Pixel Γερμανία: Χαμός στη Γερμανία - Αδιανόητη ανακοίνωση για τον θάνατο Μπεκενμπάουερ - "Έπαιζε σε λάθος ομάδα..." (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 21:50:00

Χαμός στη Γερμανία - Αδιανόητη ανακοίνωση για τον θάνατο Μπεκενμπάουερ - "Έπαιζε σε λάθος ομάδα..." (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Χαμός στη Γερμανία - Αδιανόητη ανακοίνωση για τον θάνατο Μπεκενμπάουερ - "Έπαιζε σε λάθος ομάδα..." (ΦΩΤΟ)

Θύελλα προκάλεσε μία πρόταση στην ανάρτηση γνωστής γερμανικής ομάδα για τον θάνατο του Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Μόναχο 1860:  Θύελλα προκάλεσε μία πρόταση στην ανάρτηση της Μόναχο 1860 για τον Φραντς Μπεκενμπάουερ. Όπως αμέτρητοι σύλλογοι από τη Γερμανία αλλά και ολόκληρο τον κόσμο, ο σύλλογος τρίτης κατηγορίας Μόναχο 1860 αντέδρασε επίσης στα κοινωνικά δίκτυα στον θάνατο του θρύλου της Μπάγερν, Φραντς Μπεκενμπάουερ, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 78 ετών.

Αλλά σε αντίθεση με τους άλλους συλλόγους, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και δεν έγινε δεκτή από πολλούς χρήστες. «Τα λιοντάρια θρηνούν τον Φραντς Μπεκενμπάουερ. Ακόμα κι αν έπαιζε σε λάθος σύλλογο, ήταν ακόμα ένας αληθινός Γκίσινγκερ», έγραψε o γερμανικός σύλλογος, κάνοντας νύξη στη γενέτειρα του Μπεκενμπάουερ, τη συνοικία Γκίσινγκ του Μονάχου, όπου εδρεύει η Μόναχο 1860. 

Όμως το πρώτο μέρος της πρότασης εξόργισε πολλούς, δημιούργησε αντιδράσεις και συζητήσεις, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».  Η Μόναχο 1860 υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Bundesliga το 1963 και αγωνίστηκε σε αυτήν 20 περιόδους συνολικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες Κούγια για διαιτησία, Μελισσανίδη - "Γι’ αυτό με έλεγε σκουπίδι ο Μαρινάκης" - Τι είπε για Πατέρα, Κόκκαλη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TSV 1860 München (@tsv1860)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags