Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Μπάγερν αρχίζει και φοβάται την κατάρα του Χάρι Κέιν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 20:51:00

Η Μπάγερν αρχίζει και φοβάται την κατάρα του Χάρι Κέιν (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Γιώργου Βροντάκη

Η ομάδα του Μονάχου έχασε στη Βαυαρία από τη Βέρντερ Βρέμης και είδε τη Λεβερκούζεν να απομακρύνεται και άλλο στη βαθμολογία.

Η Μπάγερν αρχίζει και φοβάται την απαίσια κατάρα του Χάρι Κέιν. Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Βέρντερ Βρέμης (0-1), πρέπει να τεθεί σοβαρά το ερώτημα: Θα υποστεί τώρα και η Μπάγερν την κατάρα του Χάρι Κέιν; 

Ο άνθρωπος των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι ίσως ο μόνος παίκτης παγκόσμιας κλάσης που δεν έχει κερδίσει ποτέ τίτλο στη ζωή του. Τίποτα! Το απόλυτο μηδέν.

Ο Χάρι Κέιν ήταν τρεις φορές πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ (2016, 2017, 2021) και στην Εθνική Αγγλίας είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών με 62 γκολ. Αλλά ποτέ δεν σήκωσε ένα τρόπαιο. Έφτασε, όμως, κοντά.

Κοντά στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό

Το 2017 ήταν δευτεραθλητής πίσω από την Τσέλσι με την φανέλα της Τότεναμ. Το 2019 έχασε τον τελικό του Champions League από τη Λίβερπουλ  και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021, η Ιταλία επικράτησε στα πέναλτι στον τελικό.

Όταν υπέγραψε στη Μπάγερν, έναν σύλλογο που μπορεί να εγγυηθεί τρόπαια, αφού έχει έντεκα πρωταθλήματα στη σειρά, πίστευε πως θα τα καταφέρει!

Όμως στο Supercup κόντρα στη Λειψία έχασε με 3-0. Πριν τον αγώνα του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε ανοιχτά για το τρεμπλ. Στη συνέχεια όμως η Μπάγερν αποκλείστηκε από το κύπελλο από την ομάδας της τρίτης κατηγορίας, την Σααρμπρίκεν.

Ο Χάρι Κέιν έχει ήδη πετύχει 22 γκολ σε 17 αγώνες στην Bundesliga, αλλά η κατάρα του τίτλου φαίνεται πως τον συντροφεύει ακόμα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags