Facebook Pixel Χαμένες και οι δύο - Έμειναν στην ισοπαλία Ουνιόν Βερολίνου και Μάιντς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-07 22:13:00

Χαμένες και οι δύο - Έμειναν στην ισοπαλία Ουνιόν Βερολίνου και Μάιντς (Hls)

Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga, ανάμεσα στη Μάιντς και στην Ουνιόν Βερολίνου δεν ανέδειξε νικητή, καθώς με δύο γκολ που μπήκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1.

Bundesliga: Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga, ανάμεσα στη Μάιντς και στην Ουνιόν Βερολίνου δεν ανέδειξε νικητή, καθώς με δύο γκολ που μπήκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» περισσότερο για το «τρίποντο» προκειμένου να πλησιάσουν σε απόσταση... αναπνοής από την 16η Κολονία, ωστόσο, απέτυχαν να φτάσουν στο στόχο τους κι έτσι συμπλήρωσαν 10 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη με 6 ισοπαλίες και 4 ήττες! 

Στην έδρα τους, μάλιστα, έχουν πανηγυρίσει μόνο μία φορά σε 10 ματς που έδωσαν εκεί, μετρώντας ακόμη 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Όσον αφορά τους «πρωτευουσιάνους» με το βαθμό που απέσπασαν ξέφυγαν με +2 από την Κολονία, παρ΄ όλα αυτά οι επιδόσεις τους μακριά από το Βερολίνο παραμένουν άκρως απογοητευτικές με μόλις 2 ισοπαλίες και 8 ήττες στα παιχνίδια που έχουν δώσει.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται για καλύτερος του Μπερνάρ - "Έχει τακτική αντιληψη και ποιότητα - Τζόκερ για τον Παναθηναϊκό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags