Facebook Pixel Sportdog.gr | O επόμενος Χάαλαντ αξίζει... μόλις 50 εκατομμύρια! (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 14:19:00

O επόμενος Χάαλαντ αξίζει... μόλις 50 εκατομμύρια! (BINTEO)

Sportdog Team

Tον θέλουν η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ...

Ο Σλοβένος επιθετικός της Λειψίας, Μπένιαμιν Σέσκο συνεχίζει να κάνει γιγάντια βήματα στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του. Στα 20 του χρόνια, έχει μια πολύ ελκυστική ρήτρα τερματισμού για τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης.

Οι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης δεν σταματούν στη συνεχή αναζήτηση νέων ταλέντων και όλοι θέλουν τον επόμενο Εμπαπέ ή τον επόμενο Χάαλαντ. Επόμενος σε αυτή τη λίστα θα μπορούσε να είναι ο Μπέντζαμιν Σέσκο.

Το όνομά του μπήκε στα πρωτοσέλιδα όλων των εφημερίδων για το επίμαχο γκολ που ακυρώθηκε στο Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης , αλλά ο Σέσκο βρίσκεται στο ραντάρ πολλών ομάδων εδώ και καιρό. Από τότε που ξεκίνησε την καριέρα του συγκρίνεται με τον Χάαλαντ για διάφορους λόγους.

Η θέση του ως σέντερ φορ, η επιβλητική του σωματική διάπλαση (1,95 μ.) και ότι αυτό δεν τον εμποδίζει να είναι πραγματική... σφαίρα στην ταχύτητα. Από την άφιξή του το καλοκαίρι, ο Σλοβένος έχει πετύχει 10 γκολ σε 28 παιχνίδια, αλλά στα 12 από αυτά έχει ξεκινήσει. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει μεγάλη συνέχεια, σκοράρει ένα γκολ κάθε 118 λεπτά.

Από τη Γερμανία ήδη αναρωτιούνται αν η Λειψία θα μπορέσει να τον κρατήσει το επόμενο καλοκαίρι. Η BILD αναφέρει ότι τόσο η Μίλαν όσο και η Άρσεναλ τον παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και τρεις μεγάλοι σύλλογοι προστέθηκαν πρόσφατα στο κυνήγι του. Η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπαρτσελόνα και η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, ο Σέσκο έχει ρήτρα μόλις 50 εκατομμυρίων στο συμβόλαιό του , η οποία εκτείνεται έως το 2028. Αυτή η ρήτρα θα ίσχυε αυτό το καλοκαίρι, αφού πέρασε μόνο ένα χρόνο στη γερμανική ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags