Facebook Pixel Χαμός στο Κολωνία - Λεβερκούζεν - Έπεσε αναίσθητος υπάλληλος φύλαξης!
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-04 16:19:00

Χαμός στο Κολωνία-Λεβερκούζεν - Έπεσε αναίσθητος υπάλληλος φύλαξης!

Sportdog Team
Χαμός στο Κολωνία-Λεβερκούζεν - Έπεσε αναίσθητος υπάλληλος φύλαξης!

Σφοδρά επεισόδια είχαμε στον αγώνα της Κολωνία με τη Λεβερκούζεν με αποτέλεσμα ένας steward του γηπέδου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Γερμανία: Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το χθεσινό ντέρμπι της Κολωνίας με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να δίνουν... μάχες στο πάνω διάζωμα του βόρειου τμήματος στο «Ράιν Ενεργκί Στάντιον», σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπική Αστυνομίας.

Από τις συγκρούσεις μάλιστα υπήρξε τραυματισμός ενός υπαλλήλου φύλαξης, ο οποίος έπεσε αναίσθητος στο έδαφος καθώς «χτυπήθηκε στο κεφάλι με μπουνιά από κάποιον εκ των εμπλεκόμενων» με τον άτυχο άνδρα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο της πόλης της Ρηνανίας από διασώστες, αλλά περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάστασή του δεν έχουν γίνει έκτοτε γνωστές.

Η αστυνομία στη Γερμανία ώρισε και τρεις ανθρώπους που μάλωναν μπροστά από το γήπεδο, επίσης μετά το παιχνίδι, ενώ υπήρξε και πορεία περίπου 500 ανθρώπων η οποία κατέληξε σε επίθεση στις ομάδες έκτακτης ανάγκης, ενώ ερευνώνται δέκα άτομα για σοβαρές παραβιάσεις, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη συλληφθεί! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ και θλίψη: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags