Facebook Pixel "Φουλ" για... σαλατιέρα!
Ποδόσφαιρο
| 2012-02-11 22:39:00

"Φουλ" για... σαλατιέρα!

"Φουλ" για... σαλατιέρα!

Η Γκλάντμπαχ έκανε πάρτι στο ντέρμπι κορυφής με την Σάλκε, πήρε άνετα τη νίκη 3-0, ανέβηκε στην 3η θέση και είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Η Γκλάντμπαχ υποδέχθηκε την Σάλκε στο «Μπορούσια Παρκ» στο μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα και με τους Ρόις, Αράνγκο και Χάνκε σε μεγάλη μέρα βρέθηκε να προηγείται 3-0 στο ημίχρονο, έφτασε στη νίκη και ξεπέρασε την Σάλκε στην βαθμολογία, για να βρεθεί στην 3η θέση! Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (έπαιξε σε όλο το παιχνίδι) και την παρέα του, καθώς μόλις στο 2' ο Ρόις βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, «χόρεψε» τους αμυντικούς της Σάλκε και με ωραίο διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ!

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν την κατοχή και αποδείχθηκαν πολύ αποτελεσματικοί - όπως πάντα. Στο 15' Χάνκε και Αράνγκο έπαιξαν εξαιρετικά το 1-2 και ο Γερμανός επιθετικός με πολύ ωραίο τελείωμα νίκησε τον Ούνερσταλ για το 2-0. Ο Χάνκε έχασε άλλες δύο ευκαιρίες για να αυξήσει τον δείκτη του σκορ, με τους παίκτες του Χουμπ Στέεφενς να μην μπορούν να βγουν ούτε μία φορά οργανωμένα στην επίθεση. Στο 32' ήταν η σειρά του Αράνγκο να σκοράρει με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και το πρώτο σουτ των φιλοξενούμενων να γίνεται στο 43' από τον Χουράδο και την μπάλα να καταλήγει πολλά μέτρα άουτ...

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Φαβρ έριξαν ρυθμό, έδωσαν χώρο στους αντιπάλους, ενώ είχαν και πάλι εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας στο μισό τους γήπεδο. Οι παίκτες του Στέεφενς πίεσαν, όμως δεν μπορούσαν με τίποτα να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Τερ Στέγκεν. Το παιχνίδι κυλούσε με την Γκλάντμπαχ να έχει τον έλεγχο, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και τα «πουλάρια» οδεύουν ολοταχώς για τον τίτλο!

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags