Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπερηχητική Λειψία! Διέλυσε με 5αρα εκτός έδρας την Κολωνία και ελπίζει για Champions League (Hls)
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-15 23:39:00

Υπερηχητική Λειψία! Διέλυσε με 5αρα εκτός έδρας την Κολωνία και ελπίζει για Champions League (Hls)

Sportdog Team

Μόνο μέσα από το πρωτάθλημα ελπίζει στην έξοδό της στο Champions League, πλέον, η Λειψία κι έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν στην Bundesliga η ομάδα του Μάρκο Ρόζε παραμένει γερά στο παιχνίδι της τετράδας. 

Bundesliga: Μόνο μέσα από το πρωτάθλημα ελπίζει στην έξοδό της στο Champions League, πλέον, η Λειψία κι έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε της σεζόν στην Bundesliga η ομάδα του Μάρκο Ρόζε παραμένει γερά στο παιχνίδι της τετράδας. 

Χρειάστηκε λιγότερα από 20 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Κολονία για να σκοράρει τέσσερις φορές και με το εμφατικό 5-1 να πάρει μία ακόμη νίκη και προσωρινά να βρεθεί στην 4η προνομιούχο θέση (η Ντόρτμουντ παίζει την Κυριακή με την Αιντραχτ κι αν νικήσει θα περάσει ξανά 4η).

Οι «κόκκινοι ταύροι» βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο πρωτάθλημα σε 5-1-1 στην τελευταία επτάδα αγώνων, έχοντας ηττηθεί μόνο από την Μπάγερν (2-1). Για την Κολονία τα πράγματα παραμένουν πάρα πολύ δύσκολα, καθώς με 3 ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες στα τελευταία έξι ματς παραμένει στην 16η θέση (μπαράζ παραμονής) και κινδυνεύει να πέσει και στην 17η, σε περίπτωση νίκης της Μάιντς επί της Μπόχουμ το απόγευμα του Σαββάτου (16/03). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό σκηνικό με Όρτα και Κιν στα αποδυτήρια του Γ. Καραϊσκάκης μετά την 4άρα - "Πες τους ότι..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags