Facebook Pixel Αφού δεν ανάβει πράσινο, μήπως του ανάψουν ...κόκκινο;
Ποδόσφαιρο
| 2012-03-24 14:30:00

Αφού δεν ανάβει πράσινο, μήπως του ανάψουν ...κόκκινο;

Αφού δεν ανάβει πράσινο, μήπως του ανάψουν ...κόκκινο;

Η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην Bundesliga, όπου ...Βόλφσμπουργκ ακούει και Βόλφσμπουργκ δεν βλέπει, έχει βάλει κάποιους σε ιδέες...

Ο Πορτογάλος επιθετικός έφυγε από τον ΠΑΟΚ ως σταρ τον περασμένο Γενάρη, σε μια μεταγραφή που κόστισε στη Βόλφσμπουργκ περισσότερα από 4 εκ. ευρώ, χώρια το 1,3 εκ. μικτά που προβλέπει το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος υπέγραψε για 3,5 χρόνια!

Ωστόσο, στην Bundesliga ο Βιεϊρίνια δεν βρήκε της "Γη της Επαγγελίας". Το αντίθετο. Έπαιξε μισό ματσάκι με την Κολονία και έκτοτε άρχισε η ταλαιπωρία του. Ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς τον άφησε πίσω ("στην Ελλάδα ζοριζόμουν λιγότερο και το άντεχα", είχε πει ο ίδιος), ενώ κάποιες πληροφορίες από τη Γερμανία ανέφεραν πως στο προπονητικό τιμ της νέας του ομάδας δεν άρεσαν και τα επιπλέον κιλάκια του. Άλλωστε, στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του εναντίον του Αμβούργου, μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 90΄!

Η ουσία είναι πως ο Βιεϊρίνια είναι μια σημαντική επένδυση για τη γερμανική ομάδα, οπότε λογικά ο Φέλιξ Μάγκατ και οι συνεργάτες του θα την ...παλέψουν την περίπτωσή του. Χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει πως αν τα πράγματα στραβώσουν πολύ ως το καλοκαίρι, δεν μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα. Αυτό το τελευταίο ο σκύλος δεν το έβγαλε από το μυαλό του. Ακούγεται πολύ στην πιάτσα ένα σενάριο ...επαναπατρισμού του, όχι στην πραγματική του πατρίδα, αλλά στην ποδοσφαιρική, αφού ο Πορτογάλος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Πάντως, το σενάριο αυτή τη φορά δεν αφορά τον ΠΑΟΚ, που πάει για μείωση μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν, ούτε φυσικά τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ που ακούνε ευρώ και νομίζουν πως είναι άγνωστη λέξη. Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags