Χορταστική ισοπαλία με 3-3 προσέφεραν η Κολωνία και η Γκλάντμπαχ για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, σε ένα ντέρμπι με έντονο ρυθμό και συνεχείς ανατροπές.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν από το ξεκίνημα, καθώς ο Γενς Κάστροπ άνοιξε το σκορ μόλις στα 29 δευτερόλεπτα, πετυχαίνοντας ένα από τα ταχύτερα γκολ στην ιστορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Η αντίδραση της Κολωνίας ήταν άμεση, με τον Ελ Μαλά να ισοφαρίζει στο 4’, πριν ο Ακέ ολοκληρώσει την ανατροπή τρία λεπτά αργότερα για το 2-1.

Μόλις 29 δεύτερα! Το 2ο γρηγορότερο γκολ της σεζόν στη Bundesliga (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ματς διατήρησε υψηλό τέμπο σε όλη τη διάρκειά του, με τη Γκλάντμπαχ να βρίσκει απαντήσεις και την Κολωνία να παλεύει μέχρι τέλους. Τελικά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σώσουν τον βαθμό με γκολ του Μάρτελ στο 84ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Αξίζει να σημειωθεί πως το απόλυτο ρεκόρ ταχύτερου γκολ στη Bundesliga εξακολουθεί να ανήκει στον Λουίς Ντίας, ο οποίος είχε σκοράρει μόλις στα 15 δευτερόλεπτα σε αναμέτρηση απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.