Facebook Pixel Άλλο φρούτο η Σάλκε...
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-16 23:35:00

Άλλο φρούτο η Σάλκε...

Άλλο φρούτο η Σάλκε...

Ξέρετε τι έχει πέσει στην αντίληψη του σκύλου απ' το Λιμάνι, που μπορεί να "επηρεάσει" τον Ολυμπιακό την Τρίτη; Πως πολλοί εξισώνουν τα περσινά ματς με τη Ντόρτμουντ, με τη φετινή πρόκληση της Σάλκε.

Η κληρωτίδα έφερε πέρσι στο δρόμο του Ολυμπιακού την πρωταθλήτρια Γερμανίας, Ντόρτμουντ, και οι "ερυθρόλευκοι" δεν τα πήγαν και άσχημα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Από την άποψη πως πήραν τρεις βαθμούς (στο εντός έδρας 3-1) στο ένα ματς, ενώ στο άλλο (έχασαν 1-0 στη Γερμανία) το πάλεψαν και, τουλάχιστον, είχαν πραγματοποιήσει μία καλή ευρωπαϊκή εμφάνιση, ενώ είχαν και παράπονα από τη διαιτησία.

Άλλο Ντόρτμουντ, όμως, κι άλλο Σάλκε, όπως πιστεύουν κάποιοι στο Λιμάνι. Γιατί μπορεί η ομάδα του Κλοπ να έχει στεφθεί τις δύο τελευταίες σεζόν πρωταθλήτρια Γερμανίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι πιο δύσκολη ομάδα από τη Σάλκε! Δεν είναι το ίδιο, άλλωστε, να κερδίζεις έναν τίτλο μέσα από 36 αγώνες, με το να διεκδικείς μία πρόκριση σε έξι παιχνίδια...

Και η Σάλκε δεν είναι καμία ομάδα που δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία ή παίκτες που δεν έχουν πάρει μυρωδιά από μεγάλα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα. Χωρίς να μπούμε σε τεχνικές αναλύσεις κ.λπ., είναι άλλο πράγμα να παίζεις παιχνίδι ομίλους με τη δυνατή αλλά άπειρη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια Ντόρτμουντ και άλλο με την επίσης δυνατή και μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Αυτό ήθελε να πει ο σκύλος, γιατί οι ευαίσθητες κεραίες του έχουν πιάσει μία... ανεμελιά όσον αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Σάλκε, στο "Γ. Καραϊσκάκης". Και καλό θα ήταν να σφίξουν τα λουριά σε όλα τα επίπεδα ενόψει του παιχνιδιού με την γερμανική ομάδα, γιατί πολύ απλά η Σάλκε δεν είναι Ντόρτμουντ. Ακόμα κι αν δεχθούμε πως ο Ντόρτμουντ μπορεί να είναι καλύτερη ομάδα. Ίδιες, όμως, δεν είναι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags