Facebook Pixel «Ελπίζω οι Ολυμπιακού να είναι καλοί μαζί μου...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-09-18 20:30:00

«Ελπίζω οι Ολυμπιακού να είναι καλοί μαζί μου...»

«Ελπίζω οι Ολυμπιακού να είναι καλοί μαζί μου...»

Όσο και αν του είναι δύσκολο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στο σημερινό ματς της Σάλκε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αυτό δήλωσε ο μικρός, που περιμένει υποδοχή από την ερυθρόλευκη εξέδρα.

Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό του παιχνιδιού, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ελπίζω να με δεχθεί καλά ο κόσμος που θα βρίσκεται στο γήπεδο. Δεν ξεχνάω ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με ανέδειξε και ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι πολύ μαζί μου και φυσικά να γίνει ένα καλό παιχνίδι για να το ευχαριστηθούν και εκείνοι.

Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και εάν και είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στην πρώην ομάδα σου, εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω αυτό που πρέπει για την ομάδα με της οποίας τα χρώματα αγωνίζομαι αυτήν στην στιγμή».


Για τον Ολυμπιακό ο Κυριάκος είπε πως «Είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Δεν μπορείς να σταθείς σε κάτι συγκεκριμένο ούτε να ξεχωρίσεις κάποιον από τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτόν. Ο Ολυμπιακός εν γένει είναι ένας πολύ καλός σύλλογος. Ελπίζω η ομάδα μου όμως να πάρει αυτό που της αξίζει από το ματς».

Όσον αφορά την πρόκριση, τόνισε: «Κατά βάση θα ήθελα να πανηγυρίσουμε εμείς την πρόκριση και από εκεί και πέρα θα ήταν καλό να μας ακολουθήσει στους "16" και ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags