Facebook Pixel Μπήκε στο παιχνίδι, αλλά με νέους όρους!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-25 01:13:00

Μπήκε στο παιχνίδι, αλλά με νέους όρους!

Μπήκε στο παιχνίδι, αλλά με νέους όρους!

Κι όμως, ο Ολυμπιακός ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης, όμως με νέους και μπερδεμένους όρους πια. Είναι, μάλιστα, φανερό ότι πολλά θα παιχτούν εκτός έδρας με την Σάλκε.

Μετά το διπλό που έκανε ο Ολυμπιακός αρχίζει να ελπίζει όχι μόνο στην 3η θέση, αλλά και στην πρόκριση από τον όμιλο. Θα πρέπει, όμως, να γίνουν πολλά, αφού η νίκη της Σάλκε επί της Άρσεναλ έκανε πιο πολύπλοκη την κατάσταση.
 
Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, θα πρέπει να κερδίσει την Μονπελιέ στο Καραϊσκάκη για να φτάσει στους 6 βαθμούς. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι αποτυχία, αφού οι Γάλλοι δεν δείξανε τίποτα ιδιαίτερο στο ματς στην έδρα τους.

Μετά οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Γερμανία. Αν εκεί πάρουν αποτέλεσμα, έστω και την ισοπαλία, τότε την τελευταία αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να φτάσουν ακόμα και τους 10 β. κόντρα στην Άρσεναλ. Που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα αν και πόσο θα καίγεται ή όχι για αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα. Με 10 β., λοιπόν, όλα γίνονται, με συνδυασμούς αποτελεσμάτων στα άλλα ματς.
 
Το βασικό, λοιπόν, είναι ο Ολυμπιακός να επικρατήσει της Μονπελιέ και να εξασφαλίσει ουσιαστικά την 3η θέση και την συνέχεια στο Γιουρόπα. Και μετά όλα γίνονται, αφού πολλά θα εξαρτηθούν κι από τα υπόλοιπα ματς της Άρσεναλ και της Σάλκε, αλλά κι από τα γκολ σε περίπτωση ισοβαθμιών.

Με λίγα λόγια, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ξαναμπούνε στο κόλπο μετά από το πολύ σημαντικό διπλό στην Γαλλία και παρά τις ήττες τους τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Κι ας έχει νέους όρους το παιχνίδι πια. Γιατί κι αυτοί δείχνουν ικανοί να θέσουν τους όρους τους, αν συνεχίσουν να παίρνουν πόντους και εκτός έδρας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags