Facebook Pixel «Θέλει συγκέντρωση, αλλιώς θα μας... καταστρέψουν»
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-21 18:57:00

«Θέλει συγκέντρωση, αλλιώς θα μας... καταστρέψουν»

«Θέλει συγκέντρωση, αλλιώς θα μας... καταστρέψουν»

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για να αντιμετωπίσει την Σάλκε απόψε το βράδυ σύμφωνα με τον Χοσέ Χολέμπας, ο ο οποίος όμως τονίζει πως οι Πειραιώτες πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι, γιατί αλλιώς θα έρθει η... καταστροφή.

Αναλυτικά μίλησε:
 

Για το πώς αισθάνεται που παίζει στη Γερμανία, εναντίον μίας γερμανικής ομάδας: «Αισθάνομαι... φυσιολογικά, αλλά πρέπει να πω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Σάλκε είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και ειδικά στην έδρα της και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μας... καταστρέψουν. Εάν δεν είμαστε 100% προσηλωμένοι στο πλάνο, δεν κρατάμε τις θέσεις μας, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Επαναλαμβάνω, πρέπει να είμαστε πάρα πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να... καταστρέψει τη Σάλκε: «Δεν ξέρω εάν μπορούμε με τους καταστρέψουμε, αλλά νομίζω ότι εάν όλοι είναι αποφασισμένοι και προσηλωμένοι και κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, είμαι αισιόδοξος πως θα νικήσουμε αυτό το παιχνίδι.

Έχουμε τις δυνατότητες και μπορούμε να το πάρουμε. Πιστεύω στην ομάδα μου».

Το ματς είναι κλειδί για την επόμενη φάση. Είστε προετοιμασμένοι να παίξετε για τη νίκη; «Ναι, είμαστε έτοιμοι. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κέρκυρα κερδίσαμε 2-0, αλλά δεν κάναμε πολλά πράγματα. Μετά το 2-0 ρίξαμε τον ρυθμό μας και κάναμε συντήρηση, ειδικά για αυτό το παιχνίδι, κόντρα στη Σάλκε.

Σίγουρα είναι ένας τελικός. Αυτοί πρέπει να κερδίσουν, αλλά και εμείς πρέπει να κερδίσουμε... Είναι πολύ μικρή η βαθμολογική διαφορά στον όμιλο, η Σάλκε έχει 8 βαθμούς, η Αρσεναλ 7, εμείς 6, οπότε εάν νικήσουμε εμείς, νικήσει και η Αρσεναλ, νομίζω ότι θα είναι πολύ καλό για εμάς».

Πέρυσι σκόραρες κόντρα στην Ντόρτμουντ, μπορείς να το ξανακάνεις: «Ας πούμε ότι θέλω να παίξω το ίδιο καλά. Βέβαια, πέρυσι έπαιζα μπροστά ως εξτρέμ, ενώ τώρα αγωνίζομαι στη φυσική μου θέση.

Εάν σκοράρω θα είναι υπέροχο και για εμένα, αλλά κυρίως για την ομάδα. Ωστόσο, πρέπει να τα δώσουμε όλα ως ομάδα. Αυτό είναι το μυστικό για να νικήσουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags