Facebook Pixel "Κυρία" στη Γλασκώβη, δράμα για Βαλβέρδε! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-02-13 00:42:00

"Κυρία" στη Γλασκώβη, δράμα για Βαλβέρδε! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Κυρία" στη Γλασκώβη, δράμα για Βαλβέρδε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιουβέντους περιμένει αντίπαλο για τους «8» καθώς πέρασε με 3-0 από την Γλασκώβη (χωρίς Σαμαρά η Σέλτικ), ενώ η Παρί μπορεί να έχασε τον Ζλάταν που είδε κόκκινη αλλά με το 2-1 στο «Μεστάγια» είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση.

H Σέλτικ που έκανε την υπέρβαση στους ομίλους είχε δύσκολο έργο κόντρα στην Μεγάλη Κυρία, καθώς οι Σκοτσέζοι δεν είχαν στη διάθεσή τους και τον Γιώργο Σαμαρά. Η Γιουβέντους άνοιξε από νωρίς το σκορ στη Γλασκώβη και στο 3΄ με τον Μάτρι πήρε κεφάλι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της Σέλτικ.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να ισοφαρίσουν, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν τα κατάφεραν και με το 0-1 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ωστόσο η Γιουβέντους «καθάρισε» νίκη και πρόκριση! Μαρκίζιο στο 77΄ και Βούτσινιτς στο 83΄ έγραψαν το τελικό 3-0 και ήδη οι Ιταλοί περιμένουν αντίπαλο για τα προημιτελικά.

 

 

Δεν μπόρεσε ο Βαλβέρδε...

Στο άλλο ματς η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχθηκε την Παρί, με την παρέα του Ιμπραϊμοβιτς να είναι ανώτερη από τους Ισπανούς και να βάζουν από το πρώτο ημίχρονο δύο γκολ!

Ο Λαβέτσι στο 10΄ μετά από όμορφη προσπάθεια έκανε το 0-1, για να έρθει ο Παστόρε δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου για να κάνει το 0-2! Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αντσελότι έχασε τα ...άχαστα και η Βαλένθια στο 90΄ με τον Ραμί μείωσε σε 2-1 και παράλληλα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είδε την κόκκινη κάρτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags