Facebook Pixel Η κόκκινη τους έστειλε στον διάβολο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-03-06 00:36:00

Η κόκκινη τους έστειλε στον διάβολο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόκκινη τους έστειλε στον διάβολο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια αμφισβητούμενη αποβολή, μια γκολάρα του Μόντριτς κι ο διαβολικός Ρονάλντο στην επιστροφή στο "Ολντ Τράφορντ", έστειλαν τη Ρεάλ στους 8 του Ch.League (2-1) και τους "Κόκινους Διαβόλους" της Γιουνάιτεντ στην κόλαση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η νικήτρια στο... ζευγάρι του τελικού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με νίκη 2-1 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» προκρίθηκε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 48' με αυτογκόλ του Ράμος, όμως η «τραβηγμένη» κόκκινη του Νάνι στο 57' και η πίεση της Ρεάλ, έδωσαν την πρόκριση στην «Βασίλισσα» με 1-2 και γκολ των Μόντριτς και Κριστιάνο. Το πρώτο μάλιστα ήταν γκολάρα, ενώ στην συνέχεια ο πορτιέρο των Ισπανών με εξαιρετικές αντιδράσεις κράτησε το αποτέλεσμα.

Η κυριαρχία της Γιουνάιτεντ και η... φυγή του Μουρίνιο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, άρχισε να δημιουργεί και φάσεις. Στο 20' μάλιστα, οι «μπέμπηδες» έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Γκιγκς, ο Βίντιτς με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στην συνέχεια ο Γουέλμπεκ αστόχησε από πολύ κοντά. Η αντίδραση της Ρεάλ ήρθε στο 28' με ένα σουτ του Κριστιάνο που κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ, ωστόσο στο 34' οι Άγγλοι έχασαν νέα διπλή τεράστια ευκαιρία. Ο Φαν Πέρσι έκανε το πρώτο σουτ, ο Λόπεθ έδιωξε με γροθιές, ενώ στην συνέχεια ο Γουέλμπεκ ξανά από πολύ κοντά νικήθηκε σε τετ α τετ.

Έτσι λοιπόν, με την Γιουνάιτεντ να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες, το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σκορ. Ο Ζοζέ Μουρίνιο πάντως βιάστηκε και έφυγε πριν τελειώσει για τα αποδυτήρια...

Αυτογκόλ και κόκκινη

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τη Μάντσεστερ, καθώς μόλις στο 48' βρήκε δίχτυα και μάλιστα με... βοήθεια. Ο Νάνι έκανε το γύρισμα, ο Γούλεμπεκ έβαλε την προβολή, όμως ο Ράμος στην προσπάθεια του να διώξει, με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0. Αμέσως μετά το γκολ οι Μαδριλένοι άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά, ενώ στο 58' με την τραβηγμένη αποβολή του Νάνι σε φάουλ στον Αρμπελόα, το έργο τους έγινε ακόμα πιο εύκολο.

Γκολάρα και πρόκριση από Κριστιάνο

Παίζοντας πλέον με παίκτη παραπάνω, η Ρεάλ έκλεισε στα επόμενα λεπτά την Γιουνάιτεντ στην περιοχή της. Στο 66' ο Μόντριτς με φοβερό σουτ έκανε το 1-1, ενώ στο 69' μετά από γύρισμα του Ιγκουαίν ο Κριστιάνο από κοντά έκανε το 1-2 και οδήγησε την Ρεάλ στην πρόκριση. Στην συνέχεια η Γιουνάιτεντ αντέδρασε, έχασε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες, οι οποίες σταμάτησαν πάνω στον Λόπεθ, ενώ στο 93' δεν της δόθηκε και πέναλτι. Έτσι λοιπόν το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Μαδρίτη πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση.

 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags