Facebook Pixel Ο Τσακίρ παραχάραξε την ιστορία, ο Ζοσέ την υπέγραψε
Ποδόσφαιρο
| 2013-03-06 15:16:00

Ο Τσακίρ παραχάραξε την ιστορία, ο Ζοσέ την υπέγραψε

Ο Τσακίρ παραχάραξε την ιστορία, ο Ζοσέ την υπέγραψε

Τι κρίμα. Να ασχολείται από χθες βράδυ ολόκληρος ο πλανήτης με έναν Τούρκο ρέφερι που παραχάραξε την ιστορία κι όχι αποκλειστικά με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές: τον Μουρίνιο, τον Μόντριτς, τον Ιγκουαΐν. Γράφει ο Βασίλης Βέργης.

Να συζητούν άπαντες (ορθά) πως η Ρεάλ πήρε απλόχερα τη διαιτητική βοήθεια στον δρόμο για τη διεκδίκηση του περιβόητου 10ου κι όχι για το προπονητικό σεμινάριο που δίδαξαν ο σερ Αλεξ όσο οι δύο ομάδες έπαιζαν 11 εναντίον 11 και ο Μουρίνιο αμέσως μόλις η ομάδα του βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στο γήπεδο.

Θεωρώ βαρετό να προσπαθήσω να... αντικρούσω τις «ελληνικές» αιτιάσεις (μιλάνε για τα... γράμματα του νόμου τη στιγμή που μια ομάδα σφαγιάστηκε!), σύμφωνα με τις οποίες «βάσει κανονισμού η αποβολή του Νάνι είναι σωστή». Πρόκειται για μία απόφαση -εις βάρος της Γιουνάιτεντ, του ΜΕΓΙΣΤΟΥ Ράιαν Γκιγκς-, η οποία δίνει την αίσθηση πως αποτελεί επιτομή του «θέλω να δώσω το σφύριγμα». Το 'δωσε, άφησε τη Μάντσεστερ με 10 παίκτες ο Τσακίρ και ΚΑΘΟΡΙΣΕ τη μοίρα του παιχνιδιού.

Ομως την υπογραφή στην πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο σπουδαίος Ζοσέ Μουρίνιο. Μπορεί όταν τον πετούσε έξω η Μπάρτσα στο Τσάμπιονς Λιγκ να φώναζε ότι «πρέπει να ντρέπονται», μπορεί ο ίδιος να μην αισθανθεί καμία ντροπή για τη χθεσινή αποβολή, αλλά σίγουρα δικαιούται να νιώθει περήφανος για το κοουτσάρισμά του. Η αλλαγή του Μόντριτς, στο χρονικό σημείο που την αποφάσισε ο «Special One», έβαλε σφραγίδα. Περισσότερο και από την καταπληκτική απόδοση του Ντιέγκο Λόπεθ ή από το γκολ του Κριστιάνο...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags