Facebook Pixel Ο «Φέτφα» το κάνει καλύτερα από τον Μέσι; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-03 01:07:00

Ο «Φέτφα» το κάνει καλύτερα από τον Μέσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Φέτφα» το κάνει καλύτερα από τον Μέσι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Το υπέροχο γκολ του Μέσι κόντρα στην Παρί και η απίστευτη ασίστ του Ντάνι Άλβες, μας θύμισε ένα αντίστοιχο που είχε πετύχει πέρυσι ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μια σύγκριση που σηκώνει κουβέντα...

Όλη η Ευρώπη μιλάει για τη ματσάρα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα (2-2), αλλά και για το υπέροχο γκολ του Μέσι στο 0-1. Βέβαια, σε αυτή τη φάση όλα τα... λεφτά είναι η φοβερή ασίστ του Ντάνι Άλβες, ο οποίος «χαζεύει» την άμυνα των Γάλλων και βγάζει τετ α τετ τον Αργεντινό συμπαίκτη του, που δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, αντίστοιχο γκολ είχαμε δει και πέρυσι στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα από ελληνική ομάδα. Με τον ίδιο τρόπο στις 23 Νοεμβρίου του 2011 ο Ολυμπιακός, με τον Φετφατζίδη σκόρερ είχε φύγει με μεγάλο «διπλό» από την έδρα της Μαρσέιγ (0-1).

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Στο γκολ εκείνο ο Γέστε είχε βρει με ανάλογης ομορφιάς μπαλιά τον «Φέτφα» μέσα στην περιοχή και εκείνος, έστω και από ελεγχόμενη θέση, με τρομερό σουτ είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο και θυμηθείτε πόσο πολύ μοιάζουν τα δύο γκολ. Αυτό άλλωστε έλεγε και ο Άγγλος σπορτκάστερ, παρομοιάζοντας τον Μέσι με τον Φετφατζίδη...

Δείτε πρώτα το γκολ του Μέσι:
 


 

Και τώρα του Φετφατζίδη. Πρώτα με αγγλική περιγραφή, μετά με ελληνική...
 





 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags