Facebook Pixel Αυτό που ήθελε όλος ο πλανήτης!
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-12 13:30:00

Αυτό που ήθελε όλος ο πλανήτης!

Αυτό που ήθελε όλος ο πλανήτης!

Η κληρωτίδα έκανε το χατίρι χιλιάδων ποδοσφαιρόφιλων και Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να χαρίσουν έναν ανεπανάληπτο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ! Μπάγερν-Μπάρτσα και Ρεάλ-Ντόρτμουντ στους "4"!


Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θέλει να δει φέτος ένα μεγάλο τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τον τελικό των τελικών. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το ισπανικό "el clasico". Οι δύο κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, λοιπόν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την κλήρωση για τους "4" του θεσμού, και να προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα καθηλώσει τα πλήθη!
 
Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει οι δύο "αιώνιοι" της Ισπανίας να ξεπεράσουν τα εμπόδια της Μπάγερν και της Ντόρτμουντ. Δύο γερμανικών ομάδων που έχουν αποδείξει φέτος ότι είναι πολύ δύσκολο να τις κερδίσεις. Η Μπάρτσα θα πρέπει να αποκλείσει την Μπάγερν, που κόντρα στη Γιουβέντους στους "8" έδειξε τα δόντια της, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να βγάλει από τη μέση τη Ντόρτμουντ που μόνο τυχαία ομάδα δεν είναι. Όλοι, φυσικά, ευχόμαστε να τα καταφέρουν για να απολαύσουμε έναν ιστορικό τελικό!
 
Τα ζευγάρια
 
Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα

Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (ο νικητής θα είναι ο τυπικά φιλοξενούμενος του τελικού)

Τα πρώτα ματς θα γίνουν στις 23/24 Απριλίου και τα δεύτερα 30 Απριλίου/01 Μαΐου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 25 Μαΐου στο Λονδίνο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags