Facebook Pixel Μήπως να το ξανασκεφτούν για Γκουαρντιόλα;
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-24 09:00:00

Μήπως να το ξανασκεφτούν για Γκουαρντιόλα;

Μήπως να το ξανασκεφτούν για Γκουαρντιόλα;

Πολύς κόσμος το συζητάει από χθες και στα κοινωνικά δίκτυα και στα διάφορα φόρουμ. Μήπως η Μπάγερν βιάστηκε να κλείσει για τεχνικό τον Γκουαρντιόλα; Και εξηγούμαστε...

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Η ομάδα του Μονάχου έχει πάει εξαιρετικά στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Φέτος, μάλιστα, δείχνει πιο δυνατή από ποτέ!

Με τον συγκεκριμένο προπονητή, το συγκεκριμένο ρόστερ, τα συγκεκριμένα τιμ παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο κι έλιωσε ακόμα και την Μπαρτσελόνα.

Ποιος ο λόγος να γίνει μια τόσο σημαντική αλλαγή το καλοκαίρι, ενώ ήδη η σεζόν είναι απόλυτα επιτυχημένη για την Μπάγερν;

Ο Γκουαρντιόλα δεν θα είναι μόνο μια αλλαγή στον πάγκο. Θα προσπαθήσει να φέρει τη δική του φιλοσοφία σε όλα τα επίπεδα. Στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, σε παίκτες, στις ποδοσφαιρικές υποδομές.

Μήπως, όμως, ο πήχης έχει ήδη τεθεί πολύ ψηλά για τον Γκουαρντιόλα; Τι παραπάνω να κάνει; Η Μπάγερν έχει φτάσει τα τελευταία χρόνια δυο φορές στον τελικό και είναι πολύ κοντά σε μια τρίτη. Παίζει μπαλάρα. Έχει τόσους παικταράδες. Στη Γερμανία σαρώνει.

Από εκεί και πέρα, βέβαια, κάτι θα έχουν στο μυαλό τους και οι Βαυαροί για την επόμενη μέρα για να τρέξουν να τον κλείσουν από τόσο νωρίς στην σεζόν. Ο Γκουαρντιόλα, άλλωστε, έχει δείξει ότι αξίζει σαν προπονητής και ότι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Όλα αυτά θα φανούν στο άμεσο μέλλον. Ο Χάινκες, πάντως, την έχει πάει σούπερ την ομάδα, ενώ δεν είναι ένας τυχαίος προπονητής. Είναι έμπειρος, έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες, έχει πάρει τίτλους. Και τα έχει πάει περίφημα! Έφτασε την Μπάγερν στο πικ της από πλευράς θεάματος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags