Facebook Pixel Καρέ τελικού με άρωμα... Λεβάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-04-24 23:37:00

Καρέ τελικού με άρωμα... Λεβάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καρέ τελικού με άρωμα... Λεβάντα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Λεβαντόφσκι να είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ με τέσσερα γκολ, η Ντόρτμουντ «διέλυσε» 4-1 την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι με το... ένα πόδι στον τελικό. Δεύτερη μέρα με τεσσάρα σε ισπανική ομάδα.

Με έναν... διαστημικό Λεβαντόφσκι, ο οποίος σκόραρε τέσσερις φορές (8', 50', 55' και 67' με πέναλτι) και απίστευτη απόδοση, η Ντόρτμουντ σκόρπισε την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-1 (είχε μειώσει ο Κριστιάνο στο 44') και πλέον είναι μία ανάσα από τον μεγάλο τελικό του Λονδίνου, όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν μετά το χθεσινό 4-0 απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό θα πει Γερμανική κατοχή!!!!
 

Το «ντου» των Γερμανών και ο Λεβαντόφσκι!

Η Μπορούσια παίρνοντας δύναμη από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν για ακόμα μία φορά οι οπαδοί της, ξεκίνησε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό του ματς. Μάλιστα, στο 7' έφτασε μία... ανάσα από το 1-0, όταν ο Ρόις έτρεξε όλο το γήπεδο, έκανε και το σουτ από κοντά, όμως ο Λόπεθ απέκρουσε, ενώ στο επόμενο ακριβώς λεπτό ο Λεβαντόφσκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Ο Γκέτσε έβγαλε την σέντρα και ο επιθετικός των Γερμανών με κοντινή προβολή σκόραρε. Μετά το γκολ η Ντόρτμουντ έριξε ρυθμούς, αν και μέχρι το 30' κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα. Αντίθετα, οι Ισπανοί το μόνο που έκαναν ήταν να «γεμίζουν» την μπάλα στην περιοχή με φάουλ του Τσάμπι Αλόνσο.

Το πέναλτι και η ισοφάριση

Και ενώ όλα έδειχναν πως ήσυχα και ήρεμα θα πηγαίναμε στο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0, στο 43΄το παιχνίδι πήρε φωτιά, όταν ο Ρόις έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Βαράν. Οι Γερμανοί ζήτησαν πέναλτι έξαλλοι (φαίνεται να βάζει το χέρι ο αμυντικός της Ρεάλ, όμως δεν τον τραβάει) και εκεί έχασαν την αυτοσυγκέντρωση τους. Στο ακριβώς επόμενο λεπτό ο Χούμελς έκανε τραγικό λάθος, ο Ιγκουαϊν έφυγε μόνος του στην κόντρα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτός σε κενή εστία έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Απίστευτος Λεβαντόφσκι και τώρα... τελικό!!!

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λεβαντόφσκι ήταν... άπιαστος και η Ντόρτμουντ έκανε πλάκα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο επιθετικός των Γερμανών έκανε το 2-1 στο 50' με κοντινό σουτ μετά από πάσα – σουτ του Ρόις, στο 55' έκανε το 3-1 με φοβερή ενέργεια μέσα στην περιοχή και δυνατό σουτ, ενώ στο 67' με πέναλτι που κέρδισε ο Ρόις από μαρκάρισμα του Βαράν, έγραψε το 4-1 από την άσπρη βούλα.

Κάπου εκεί τελείωσε και το ματς, καθώς στο τελευταίο εικοσάλεπτο η Μπορούσια άντεξε στην πίεση της Ρεάλ πήρε τη νίκη με 4-1 και πλέον έχει τεράστιο προβάδισμα ενόψει του ημιτελικού για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
 











Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags