Facebook Pixel Ντέβιτς ο νούμερο ένα κίνδυνος
Ποδόσφαιρο
| 2013-07-27 21:31:00

Ντέβιτς ο νούμερο ένα κίνδυνος

Ντέβιτς ο νούμερο ένα κίνδυνος

Τρεις μέρες απομένουν για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μέταλιστ και τα περισσότερα στοιχεία των Ουκρανών, έχουν γίνει γνωστά. Αυτός που φαίνεται να είναι στην καλύτερη κατάσταση, είναι ο Μάρκο Ντέβιτς.

Ο επιθετικός της Μέταλιστ, έχει αφήσει στον πάγκο τον Αργεντινό Κριστάλντο και έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν. Το χθεσινό παιχνίδι με την Ιλίτσιβετς το «καθάρισε» αυτός με τα δύο γκολ του, ενώ το ίδιο έκανε και στην πρεμιέρα του ουκρανικού πρωταθλήματος, με τη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, αφού με δικό του γκολ, νίκησε η Μέταλιστ.

Ο Ντέβιτς έχει τα τρία από τα πέντε γκολ της Μέταλιστ, στο πρωτάθλημα ως τώρα και δείχνει ο πιο φορμαρισμένος της αντιπάλου του ΠΑΟΚ. Ο Μίρον Μάρκεβιτς, επιλέγει το 4-2-3-1 και ο Ντέβιτς έχει το προβάδισμα από τον Κριστάλντο.

Στο χθεσινό παιχνίδι, το πρώτο γκολ που πέτυχε ήταν πολύ όμορφο, κατεβάζοντας τη μπάλα μετά από γέμισμα, «χορεύοντας» τον αντίπαλο στόπερ και με σουτ στην απέναντι γωνία, σκόραρε. Ο Ντέβιτς, έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη χρονιά και δείχνει να αποτελεί το νούμερο ένα κίνδυνο για τον ΠΑΟΚ. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι υπόλοιποι της επιθετικής γραμμής της Μέταλιστ, χρειάζονται λιγότερη προσοχή.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags