Facebook Pixel Θα πληρώσει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!
Ποδόσφαιρο
| 2013-08-15 13:00:00

Θα πληρώσει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!

Θα πληρώσει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος!

Ο ΠΑΟΚ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σάλκε και να κουνήσει το σεντόνι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το λάθος που έγινε πριν ένα χρόνο και το πλήρωσε και κόντρα στη Μέταλιστ.

Πώς τα φέρνουν μερικές φορές έτσι οι συγκυρίες; Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, αποκλείστηκε από τη Μέταλιστ εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, στο πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε τέλεια και μπορούσε να σκοράρει δυο φορές τουλάχιστον.

Δεν είχε, όμως, κοντά του και τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ για να μπορέσει λίγο η ομάδα να τονωθεί ψυχολογικά όταν έγινε το 0-1. Κι έτσι πολλά κρίθηκαν στην επανάληψη με την καθίζηση του ΠΑΟΚ κι εν συνεχεία το 0-2. Εκεί τελείωσαν όλα, όπως αποδείχθηκε.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, μέσα σ΄ όλα πλήρωσε και τις άδειες κερκίδες στην Τούμπα. Τις τρείς αγωνιστικές, δηλαδή, από τα περσινά επεισόδια με τη Ραπίντ.

Τα πράγματα, όμως, ήρθαν έτσι που ο ΠΑΟΚ θα παίξει και δεύτερο πολύ κρίσιμο παιχνίδι δίχως τους οπαδούς του. Κι αυτή τη φορά δεν είναι δυο βήματα πριν το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ένα. Αν αποκλείσει τη Σάλκε, κουνάει σεντόνι.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα πληρώσει για δεύτερη φορά το ίδιο λάθος από τα επεισόδια πριν από έναν χρόνο. Κι απομένει, μάλιστα, ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών.

Ίδιο, άλλωστε, είναι να αγωνίζεται μια ομάδα με τους οπαδούς της στην κερκίδα και ίδιο σε εξέδρα όπου δεν υπάρχει ψυχή; 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags