«Aνατρίχιασα. Εκείνη την στιγμή που ακούστηκε ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ πραγματικά ανατρίχιασα. Ελπίζω να καταφέρουμε να συνεχίσουμε να στη διοργάνωση και να παίξουμε στους ομίλους.Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Καταφέραμε να πετύχουμε ένα σημαντικό γκολ και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που μας δίνει πολλές ελπίδες, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, γιατί τίποτα δεν θα είναι εύκολο». 

«Ίσως και μετά την τιμωρία της Μέταλιστ περίμεναν ότι θα βρουν απέναντί τους μία ομάδα πιο εύκολη, αλλά τώρα κι αυτοί γνωρίζουν ότι έχουν να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο και σίγουρα μας υπολογίζουν. Είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, αλλά δεν έκαναν και πολλές ευκαιρίες», είπε ο Χακόμπο και πρόσθεσε: «Η δουλειά μου είναι να παίζω καλά και να προσπαθώ για το καλύτερο στη θέση που μου έχει δώσει ο σύλλογος».

Σχολιάζοντας και ο Χακόμπο τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ, είπε… «Όλη μου την ζωή περίμενα να ακούσω τον ύμνο του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό που θέλω είναι να καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους».