Facebook Pixel Tι έκανε ο Στέφενς μετά το γκολ του ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2013-08-22 10:00:00

Tι έκανε ο Στέφενς μετά το γκολ του ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Tι έκανε ο Στέφενς μετά το γκολ του ΠΑΟΚ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η γκολάρα του Στοχ απέναντι στη Σάλκε να σκόρπισε ενθουσιασμό στον πάγκο του Δικέφαλου, αλλά ο Ολλανδός προπονητής είχε αλλού το μυαλό του εκείνη την ώρα...

Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ΠΑΟΚ, με την παρουσία του Στέφενς στην άκρη του πάγκου του, είναι αυτό που λέμε ομάδα του προπονητή.

Ο Ολλανδός έχει αρχίσει να αφήνει το σημάδι του στην ομάδα, που λειτουργεί πλέον σε όλα τα επίπεδα με άλλον τρόπο. Κι αυτό ισχύει και για τον ίδιο τον Στέφενς, που τα χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη σαν προπονητής, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ.

Ένα απλό παράδειγμα, από το χθεσινό παιχνίδι με τη Σάλκε: όταν ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1, με το γκολ του Στοχ, όλοι πανηγυρίζουν στον πάγκο των Θεσσαλονικέων. Και δικαιολογημένα.

Η κάμερα, όμως, έπιασε τον ψύχραιμο Στέφενς να ρωτάει τον Γεωργιάδη, στην άκρη του πάγκου, ποιος έδωσε τη πάσα στον Στοχ! Ήρεμος, νηφάλιος, ήδη αμέσως μετά το γκολ άρχισε να ψάχνει για πράγματα που ενδιαφέρουν έναν καταξιωμένο προπονητή, προκειμένου να μάθει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα του... 

Δείτε και το στιγμιότυπο στο 0:35 του βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags