Είναι ο Μίροσλαβ Στοχ και ο Χουμπ Στέφενς. Και οι δύο εγκαταστάθηκαν στην Τούμπα για να αλλάξουν τον ΠΑΟΚ, αν και έφυγαν από τις πρώην ομάδες τους ως… αποτυχημένοι!

Ο Στοχ δόθηκε δανεικός στο δικέφαλο από τη Φενερμπαχτσέ γιατί δεν… χωρούσε στην ομάδα και ο Στέφενς εκδιώχθηκε από τη Σάκε γιατί δεν έκανε μια καλή χρονιά.

Σήμερα η Φενέρ είναι ήδη αποκλεισμένη από το Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από την Άρσεναλ στην Κωνσταντινούπολη και η Σάλκε αισθάνεται με το ένα πόδι εκτός ομίλων από τον ΠΑΟΚ που προπονεί ο «δικός της» Χουμπ Στέφενς.

Γι αυτό ακριβώς είναι ωραίο το ποδόσφαιρο. Γιατί μπορεί να προκαλέσει καταστάσεις και συναισθήματα βγαλμένα από απίθανες ιστορίες.

Προσέξτε όμως: Ότι ακριβώς νιώθουν σήμερα στη Φενέρ για τον Στοχ και στη Σάλκε για το Στέφενς, το βιώνουν από χθες βράδυ και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ομιλώ για την απίστευτη συγκυρία του να μην μπορείς να γίνεις κομμάτι της ιστορίας που πάει να γράψει η ομάδα σου!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ προκλήθηκαν πέρυσι από τους οπαδούς της Ραπίντ Βιέννης, μπούκαραν στο γήπεδο για να τους αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο και στην Τούμπα μπήκε λουκέτο για τρεις αγώνες!

Την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες. Κι αυτοί που καλούνται να το κάνουν το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης είναι ο Στέφενς και οι παίκτες του. Χωρίς τη συμπαράσταση των συγκλονιστικών οπαδών τους.

Ναι, θα τους ήθελαν στο πλευρό τους. Ναι, θα ήθελαν τις φωνές, τα συνθήματα και τα τραγούδια τους. Ναι, θα ήθελαν και οι πάνω από 30.000 Παοκτσήδες να κατακλύσουν το γήπεδο για πάρουν μέρος στο πάρτι.

Αλλά δεν μπορούν. «Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα…» που λέει κι ο θυμόσοφος λαός.

Ας είναι όμως. Μια πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ, σε μια άδεια από τον κόσμο Τούμπα, μπορεί να είναι ένα ακόμα κεφάλαιο για όλους εμάς που γνωρίζουμε την υπέροχη γοητεία που μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Πηγή: pamesports.gr