Facebook Pixel "Μεγαλύτερη πίεση έχει η Σάλκε"
Ποδόσφαιρο
| 2013-08-26 16:34:00

"Μεγαλύτερη πίεση έχει η Σάλκε"

"Μεγαλύτερη πίεση έχει η Σάλκε"

Ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς με τη Σάλκε σχολίασε πως οι Γερμανοί έχουν περισσότερο άγχος, ενώ τόνισε πως "η άποψη ότι αν η ομάδα αποκλειστεί έρχεται ο θάνατος δεν είναι σωστή"...

Αναλυτικά:

Αν ο ΠΑΟΚ θα βρει περισσότερους χώρους λόγω της ανάγκης της Σάλκε να σκοράρει: "Δεν ξέρω πως θα εμφανιστεί η Σάλκε. Το σίγουρο είναι ότι έχει πολλά κίνητρα. Περιμένω να δω πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι και ανάλογα θα κάνω τις ενέργειές μου".

Ποιες θεωρεί ότι είναι οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για πρόκριση: "50-50"

Αν θα υπάρξει διαφοροποίηση στο σύστημα λόγω των απουσιών: "Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται λόγος για διάταξη ανάγκης. Η ομάδα έχει αρκετά μεγάλο ρόστερ ώστε να παρακάμψει προβλήματα τραυματισμών. Αυτό θα είναι ευκαιρία και για τους παίκτες που θα παίξουν αύριο να δίξουν τις δυνατότητές τους".

Κατά πόσο το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό θα επηρεάσει το αυριανό ματς: "Αύριο είναι ένα ξεχωριστό ματς. Η διαφορά είναι ότι η Σάλκε έχει μεγαλύτερη πίεση. Η Σάλκε θέλει σε κάθε περίπτωση να συνεχίσει, ενώ ο ΠΑΟΚ εύχεται να συνεχίσει".

Για την τιμωρία της Τούμπας: "Είναι κρίμα γιατί το ποδόσφαιρο παίζεται για τους φιλάθλους. Στη Σάλκε γνωρίζουν πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος της. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΠΑΟΚ. Παρόλο που η συμπεριφορά κάποιων φιλάθλων δεν ήταν σωστή στο ματς με τη Ραπίντ, ήταν υπερβολική η τιμωρία των τριών αγωνιστικών".

Αν τα έσοδα που θα έχει η πρόκριση, προκαλούν άγχος στους παίκτες: "Αυτό το γνωρίζαμε από πριν. Είναι πολύ καλό ότι είμαστε εδώ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αισθανόμαστε άγχος".

Αν το ματς είναι ζωής ή θανάτου: "Είναι πραγματικά απίστευτο ότι κάτι τέτοιο μπορεί να υπάρχει. Ό,τι και αν γίνει στο αυριανό παιχνίδι, μετά το ματς και θα φάμε και θα πιούμε. Μεθαύριο το ίδιο. Η άποψη ότι αν η ομάδα αποκλειστεί έρχεται ο θάνατος δεν είναι σωστή. Αυτό υπάρχει και σε άλλα μέρη του κόσμου. Εμείς πρέπει να μείνουμε με τα δύο πόδια στο πάτωμα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags