"Δεν θα πρέπει να έχουμε άγχος, αυτό λέει η εμπειρία μου. Πρέπει να το διαχειριστούμε καλά. Δεν θα σταματήσει ο ΠΑΟΚ να παίζει ποδόσφαιρο, αν το αποτέλεσμα δεν είναι θετικό. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στην Ευρώπη έτσι κι αλλιώς. Θέλουμε να παίξουμε Τσάμπιονς λιγκ, ο κάθε ποδοσφαιριστής το ξέρει. Σαν ένα σώμα θα δώσουμε τη μάχη μας και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο".

Πώς θα χαρακτήριζε ο Κατσουράνης το αυριανό ματς: "Πολύ σημαντικό. Δεν μπορώ να δώσω άλλο χαρακτηρισμό. Σίγουρα δεν θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, για να πάρουμε επιπλέον ώθηση. Θα τα δώσουμε όλα και έχουμε πολλή δουλειά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη".

Για το γεγονός ότι οι παίκτες της Σάλκε δίνουν πολεμικό χαρακτήρα στο ματς: "Δε νομίζω ότι είναι υπεροπτικοί. Έχουν καλή ομάδα και είναι δικαίωμά τους να χρησιμοποιούν ότι θέλουν για την ομάδα τους, όπως και εμείς. Το ματς είναι και γι αυτούς πολύ σημαντικό, όπως και για εμάς. Ξέρουμε τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν θα μάθουμε τώρα τη Σάλκε".

Αν περιμέρει ότι το αυριανό ματς θα έχει ομοιότητες με το πρώτο: "Περιμένουμε κάποιες ομοιότητες. Η Σάλκε θα παίξει επιθετικά και από τα πλάγια όπως στο πρώτο ματς. Εμείς θέλουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου που κλείσαμε τους δρόμους της Σάλκε. Είναι ένα καινούριο ενενηντάλεπτο, αλλά ομοιότητες θα υπάρξουν".