Θέλετε να υπάρξει συνέχεια μετά τη νίκη με την Μπορντό; "Βασιζόμαστε στο αποτέλεσμα και θέλουμε να το πάρουμε. Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό. Δεν ξέρουμε αν ο αντίπαλος θα είναι ο επιθετικός ή θα διαφέρει σε σχέση με την Μπορντό. Εμείς θέλουμε τη νίκη και θα το δούμε αύριο".

Θυμάστε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό όταν εργαζόσασταν στην Μπορντό; Μοιάζουν αυτά τα δύο παιχνίδια; "Καμία σχέση δεν έχει το τότε με το τώρα. Κρατάω μια ζεστή ατμόσφαιρα και με καυτούς οπαδούς, όμως δεν παίζουν οι οπαδοί. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και δεν μας απασχολεί αν παίξει επιθετικά ή όχι ο Ολυμπιακός. Θέλουμε να έχουμε κατοχή μπάλας, γιατί αν έχεις κατοχή μπάλας τόσο πιο δύσκολο είναι να δεχτείς κάποιο γκολ. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μας στα τελευταία ματς και έτσι θα συνεχίσουμε".

Η απουσία του Άλεξ σας επηρεάζει; "Έχω κάποιον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Δεν θα σας πω σήμερα ποιον θα βάλω στη θέση του. Έχουμε μια προπόνηση μετά τη συνέντευξη, που μέσα απ' αυτή θα καταλήξω. Έχω στο μυαλό μου ποιος θα παίξει, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί στην προπόνηση. Και ο Άλεξ στην προπόνηση τραυματίστηκε".

Ποιοι είναι οι στόχοι σας στο Champions League; "Σίγουρα να πάμε καλύτερα από πέρσι. Φτάσαμε μέχρι τους "8" άρα φέτος θέλουμε να πάμε μέχρι του "4". Πρέπει να δούμε όμως βήμα βήμα τη διοργάνωση. Οι αγώνες ξεκινούν από αύριο και θα πρέπει να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς . Το πρώτο ματς είναι πάντα σημαντικό και σίγουρα αυτό δεν θα αρέσει στον Ολυμπιακό, αλλά πρέπει να παλέψουμε".

Παλιότερα είχατε αναφερθεί στην ανετοιμότητα του Μαρκίνιος. Έχει αλλάξει κάτι; "Όχι δεν αλλάξει. Δεν υπάρχει κάποια ιεραρχία, από τους παίκτες εξαρτάται ποιον θα βάλω. Υπάρχει ένα ροτέισον που δεν ευνοεί την ομάδα για το δεξί άκρο".

Έχετε σχηματίσει άποψη για τον Ολυμπιακό και τη δυναμική του; Έχετε ξεχωρίσει κάποιον παίκτη: "Δεν βλέπω και τόσο νεανική ομάδα. Βλέπω μια επιθετική ομάδα. Έχω δει τα τελευταία δύο ματς και τον Μήτρογλου που έχει σκοράρει έξι φορές. Παρόλα αυτά δεν ξέρω αν θα συνεχίσει έτσι κι αν θα έχει το ίδιο επιθετικό πλάνο. Επίσης ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός στα στημένα".

Σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα που εφαρμόσατε και στο ματς με την Μπορντό; Αναφέρεστε συνέχεια σε αυτό. "Εσείς με ρωτάτε για την Μπορντό συνέχεια. Είναι λογικό να σας απαντώ και εγώ γιατί το ματς έγινε πριν 2-3 μέρες. Με την Μπορντό μπορεί να παίζαμε άλλο σύστημα. Το λογικό είναι να μην αλλάξει κατά πολύ το σύστημα. Ίσως γίνουν 1-2 αλλαγές αλλά κατά βάση θα είναι ίδιο".

Ένα σχόλιο για τους παίκτες που θα παίξουν στον άξονα; "Δεν θέλω να σχολιάσω, κάτι που είναι γενικό. Αύριο έχουμε ένα ματς και δεν μπορώ να πω πώς θα παίξουμε".