Facebook Pixel Κι όμως, ο Ρομπέρτο ήταν άτυχος!
Ποδόσφαιρο
| 2013-11-06 11:30:00

Κι όμως, ο Ρομπέρτο ήταν άτυχος!

Κι όμως, ο Ρομπέρτο ήταν άτυχος!

Αποθεωτικά σχόλια διαβάζει δεξιά κι αριστερά ο σκύλος για την εμφάνιση του Ισπανού πορτιέρο με την Μπενφίκα, αλλά αποκαλύπτουμε πώς η ατυχία τού χτύπησε την πόρτα!

Ο Ρομπέρτο, δίχως άλλο, ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που έβγαζε εκείνα που δεν βγαίνουν! Μία εξαιρετική εμφάνιση-μήνυμα προς τους ανθρώπους και τους οπαδούς της Μπενφίκα, που τα χρόνια που βρέθηκε στο "Ντα Λουζ" τον χαρακτήριζαν "Ισπανικό κοτόπουλο" και "Ντροπή του Ντα Λουζ".

Ο σκύλος, όμως, πιστεύει πως ο Ισπανός τερματοφύλακας στάθηκε και ...άτυχος, σε μία από τις καλύτερες βραδιές της καριέρας του. Για ποιο λόγο; Γιατί ήταν η πρώτη φορά που δεν έκανε πέναλτι ο Σάμαρης, προκειμένου με τη φόρμα (και φόρα!) που είχε χθες ο Ρομπέρτο, να το πιάσει κι αυτό!

Πώς του ξέφυγε του Σάμαρη να συνεχίσει την παράδοση με τα πέναλτι στο Τσάμπιονς Λιγκ; Ο Ισπανός είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα το έπιανε κι αυτό χθες και η εμφάνισή του θα μνημονευόταν για χρόνια στου Ρέντη...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags