"Το περίμενα ότι Ολυμπιακός θα αποφύγει τα μεγαθήρια και ότι θα κληρωθεί με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για να σας πω την αλήθεια, την προτιμούσα από άλλες αγγλικές ομάδες, όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ", ήταν το αρχικό σχόλιο του Βραζιλιάνου παλαιμάχου, ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε:

"Η Γιουνάιτεντ δεν είναι σε φόρμα. Θα είναι μία δύσκολη αποστολή και για μένα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Πρέπει ο Ολυμπιακός να εκμεταλλευτεί την έδρα του".

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Μόγες στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων" τόνισε: "Ένας προπονητής είναι φυσιολογικό να περνάει αυτό διάστημα αυτό το πράγμα. Ο Μόγες προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του. Ωστόσο, παρά το προβλήματα, η αγγλική ομάδα δεν παύει να είναι Γιουνάιτεντ, δηλαδή ένα δυνατό και επικίνδυνο σύνολο. Την Κυριακή νίκησε 3-0 εκτός έδρας την Άστον Βίλα. Αυτό κάτι δείχνει. Μπορεί όταν αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός με τους Βρετανούς να έχει αλλάξει η εικόνα τους".

Όσον αφορά τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, είπε: "Πρέπει να είναι προσεκτικός. Ο Ολυμπιακός, έχει ψυχολογία, δεν πρέπει να ξεχνά ότι η Μάντσεστερ είναι το φαβορί, αλλά και ότι το ποδόσφαιρο επιφυλάσσει εκπλήξεις. Πρέπει να χτυπήσει και τα δύο ματς. Δεν πέρασε στους “16” έτσι απλά για να περάσει. Πρέπει να κυνηγήσει κάτι παραπάνω και να προχωρήσει πιο μακριά".